Според мен малко се прекалява с този вирус и става

...
Според мен малко се прекалява с този вирус и става
Коментари Харесай

Българската студентка Преслава в Ухан: Според мен малко се прекалява с този вирус

Според мен малко се прекалява с този вирус и става дума към този момент за някаква неуравновесеност. В четвъртък в 10 часа сутринта публично затвориха града и от този момент чакаме. В момента всички студенти са във почивка поради китайската Нова година, тъй че сега нямаме занятия. Това показа пред Нова тв българската студентка Преслава, която сега се намира в китайския град Ухан, от където потегли новия ковид.

Четирима са българските студенти, които са блокирани от ковид в китайския Ухан. Това заяви пред bTV Владислав Спасов, краткотрайно ръководещ в посолството ни в Пекин.

" Китайската страна смята, че е най-безопасно да се остане на място, а не да се изтеглят. Нашите четирима българи могат да бъдат част от едно извеждане от Китай. Говорили сме с френските управляващи българите да бъдат отведени с тяхна група ", добави Спасов.

Преслава Пешкова е студентка, която учи в Щутгарт, само че при продан на студенти се озовава в Китай и по-точно в сърцето на болестта - Ухан.
Новият китайски вирусЛавинообразно нарастване на жертвите и инфектираните от новия коронавирусСЗО призна неточност и се поправи: Коронавирусът е висока опасност на интернационално нивоСлужбите, лекари и граничари се включват в отбраната на България от китайския вирус
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР