Според мен ИТН изобщо не са искали конструктивни преговори за

...
Според мен ИТН изобщо не са искали конструктивни преговори за
Коментари Харесай

Спортният министър в оставка: ИТН само си търсеха повод, за да разтурят преговорите за кабинет

Според мен Има Такъв Народ въобще не са желали градивни договаряния за кабинет. Българска социалистическа партия в действителност бяха доста дейни и съществени в задачата си да съединят радикално разнообразни хора, само че Има Такъв Народ са непредвидими и аз ги предизвестих за това. 

Това разяснява пред Нова тв спортният министър в оставка и един от напусналите Има Такъв Народ Радостин Василев.

Много деликатно слушах записа от съвещанието на Демократична България и там няма смущаващи неща. По-скоро Има Такъв Народ са влезнали в тези договаряния за държавно управление и са изчаквали да намерят мотив, с цел да кажат " не ". Целта им е възобновяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт, разяснява той.

Претенциите за КПКОНПИ също не са основателни, тъй като там няма различия по повод духа на закона, а имаше потребност от някои козметични промени, които за дни можеха да се поправят. А името на Бойко Рашков още веднъж беше предизвикателство за Има Такъв Народ, тъй като ние знаем, че във връзка с него има някакво  вътрешно терзание от него, което е безпричинно. Ръководството на Има Такъв Народ се тормози от Рашков. Нямам визия каква е повода, уточни той.

Бойко Рашков е доста значим за Политическа партия, само че не знам за какво е по този начин, добави Василев. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР