Според мен хората не протестират толкова за ставащото през последната

...
Според мен хората не протестират толкова за ставащото през последната
Коментари Харесай

Министър Желязков: Оставката на Валери Симеонов не беше резултат от лоши резултати, а от обида

Според мен хората не стачкуват толкоз за ставащото през последната година, тъй като държавното управление извършва прецизно своята управническа стратегия и извършва всички поети обещания - приходите порастват, пенсиите се усилват, има стопански растеж. За мен хората стачкуват за един по-голям интервал и за това, че в някои връзки бяха излъгани в упованията и фантазиите си. За образец мога да дам неприятната приватизация, която ощети доста жители.

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия министърът на транспорта Росен Желязков. " От опозицията се пробват да се възползват от страховете на хората, само че това е част от играта. Оставката на Валери Симеонов не беше резултат от неприятни резултати, а от засегнатост. Това беше единственото положително и вярно решение. Аз си мисля, че е по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай ", разкри той.

" БДЖ в личен разбор уточни няколко казуса. Първият е с преносимия състав. Липсват влакове. Имаше поръчка за нови влакове, само че Комисия за защита на конкуренцията я анулира. Това обаче няма да реши казуса, тъй като новите влакове ще дойдат след 2 години. Извънплановите поправки са с 250% повече от плановите. Това приказва, че се работи на парче и не се възнамерява отсега нататък. Билетоиздаващата система също не работи добре. Там с малко старания и средства нещата могат да се подобрят доста ", разгласи транспортният министър.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР