Според математиците в Топлофикация - София през октомври 2021 г.

...
Според математиците в Топлофикация - София през октомври 2021 г.
Коментари Харесай

От Топлофикация с обяснение за високите сметки, които са ни приготвили

Според математиците в " Топлофикация - София " през октомври 2021 година била създадена и подадена съвсем два пъти повече топлинна сила през месец октомври 2021 година, спрямо този от миналата годината. Това излиза наяве от позиция, изпратена до медиите.

Октомврийските сметки за парно към този момент са налични онлайн на toplo.bg., в партньорските мрежи и в центровете за обслужване на клиенти, осведомят те.
 БЕХ купи дълга на Топлофикация-София към
БЕХ купи дълга на Топлофикация-София към " Булгаргаз "

Доставките към сдружението са обезпечени за ноември

В претекстовете им се загатват данни на Национален институт по метеорология и хидрология, съгласно които регистрираната приблизително месечната температура за октомври 2020 година е била 12,6 градуса, до момента в който през миналия месец е регистрирана 8,7 градуса или с 3,9, градуса по-студено, а и парното било пуснато 19 дни по-рано спрямо 2020 година, когато отоплителния сезон започва на 28 октомври.

Обяснението е, че има повече отопляеми дни през месеца и повишаване на цената на топлинната сила с 20% от 1 юли тази година, оказват въздействие върху месечните сметки, само че все пак предварителният разбор демонстрира, че 73 % от битовите консуматори ще получат фактура на стойност до 100 лева За близо 17 % от клиентите цената ще е сред 100 и 150 лева Около половин % от сметките за месеца са на стойност над 300 лева, успокояват от Топлофикация.
 Прошко Прошков: „ Топлофикация “ е в регулаторен капан, МИ да предложи решение
Прошко Прошков: „ Топлофикация “ е в регулаторен капан, МИ да предложи решение

Цената да е търпима за хората…

И за по-лесно преглъщане на сметките препращат клиентите си да погледнат потърсят потребни препоръки в на сдружението.

Ако някой успее да се ориентира в методологията, от сдружението оферират подробна информация за самостоятелното ползване на клиентите на 2-ра страница в известието към месечната фактура.

Там е поместен и сравнителният разбор с предходния отоплителен сезон. Актуална информация за създадената топлинна сила се разгласява ежемесечно и на страницата на сдружението www.toplo.bg.

Допълнителна информация оферират на и на телефон 0 700 11 111 .
 Жена от Русе се оказа длъжница на
Жена от Русе се оказа длъжница на " Топлофикация София "

Тя в никакъв случай да е имала парцел, нито пък да е живяла чартърен в столицата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР