Според Манолова обаче истинската победа ще се случи, когато всички

...
Според Манолова обаче истинската победа ще се случи, когато всички
Коментари Харесай

Мая Манолова Със Съдбовни Думи За Цяла България!

Според Манолова обаче същинската победа ще се случи, когато всички претенции на майки на деца с увреждания бъдат напълно изпълнени, а това значи общественият пакет за хората с увреждания да бъде дефинитивно признат от Народното събрание.

Омбудсманът съобщи, че няма персонално отношение към Симеонов, само че по думите й това, което беше споделил по адрес на майките на деца с увреждания, е неприемливо и една недостойна постъпка.

Националният бранител посочи, че от плануваните 150 милиона за персоналната помощ от бюджета няма да отиде нито лев за персоналната помощ.

" В момента сме пред предизвикването по този начин да се структурира Законът за персоналната помощ, че действително без повече пари да бъде осъществена промяна и упованията на хората с увреждания да бъдат осъществени ", посочи Манолова.

Тя поддържа правото на жители на митинг, тъй като в действителност обществената търпимост на последните решения на разнообразни институции се трансформират в обществена нетърпимост от страна на жителите. Хората имат право да стачкуват и техните митинги са безусловно основателни, акцентира Манолова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР