Според мълвата за пищното детско парти Коко Динев се бръкнал

...
Според мълвата за пищното детско парти Коко Динев се бръкнал
Коментари Харесай

Никой Не Е Подозирал, Че Подобно Нещо Е Възможно! Емилия И Коко Динев Изненадващо Се Събраха!

Според мълвата за обилното детско празненство Коко Динев се бръкнал с 5000 лв.. Парите изхарчил за красивата двуетажна торта, куп занимания за децата, участвали на тържеството и 20-годишно уиски за родителите.

Емилия качи доста фотоси от тържеството на 2-годишната Мира в формалните си страници в обществените мрежи. Партито е било с обичаните герои на дребната принцеса от „ Замръзналото кралство “, а принцесата на събитието е била самата Мира.

Поп фолк изпълнителката не пропусна да напише и благо обръщение към своята двегодишна щерка в мрежата. „ Днес е вторият рожден ден на моето слънчице Мира!!! Тя е принцесата на цялото семейство и на всички наши близки… С най-голямата усмивка… Обичам те толкоз доста слънчице и ти искам да бъдеш здрава и доста щастлива!!! “, пожела на своята пораснала щерка Емилия.

Към фотосите от тържеството почитателите на поп фолк изпълнителката насочиха хиляди пожелания към дребната рожденичка за персоналния й празник.

До раздялата на Емилия и Коко Динев се стигна след хилядите му изневери. Няколко месеца след появяването на Мира, поп фолк изпълнителката реши да постави завършек на връзките с татко й и напусна фамилното жилище.

Емилия и Коко Динев се събраха поради рождения ден на Мира сн. Инстаграм

Сега Емилия има нов мъж в живота си – Жорж Башур. Двамата се врекоха във безконечна честност един на различен на загадка женитба, два месеца след трагичната загуба на сина на предприемача. Според осведомени двамата към този момент кроят проекти за увеличение на фамилията.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР