Според мълвата тв водещата от близкото минало Виолета Сечкова се

...
Според мълвата тв водещата от близкото минало Виолета Сечкова се
Коментари Харесай

Виолета Сечкова се омъжи тайно

Според мълвата тв водещата от близкото минало Виолета Сечкова се е омъжила скрито за годеника си – предприемачът Александър Сталийски. Сватбеното празненство се е състояло през лятото край морето, а брюнетката към този момент се написа с семейството на брачна половинка си в обществените мрежи – Сталийски.

 

Почетният консул на Южна Корея се сгоди за половинката си през март 2022 година след 17-годишна връзка. Двамата имат три деца, само че години наред живееха без автограф. След като предприемачът й предложил през предходната година с диамантено украшение, тя приела, без каквото и да било съмнение.

 

Тогава Сечкова сподели фотография на пръстена на ръката си в обществената мрежа и написа в профила си: „ След 16 години изпитателен период и три деца… “. Около 150 защити посетители са участвали на сватбеното празненство а двойката, което е минало в цялостна секретност.

 

Едва неотдавна, откакто хубавицата смени семейството си в обществените мрежи, стана ясно, че е имало венчавка. Виолета е някогашна манекенка от фешън организация „ Визаж “. Придоби популярност около присъединяване си в тв предаването „ Сблъсък “ по bTV, където носеше табелките на рунда.

През 2007 година стана водеща на предаването „ Градски митове “ по TV2, а от 2011 година е водеща на светското тв предаване „ В джаза в събота вечер “ по bTV.

 

Тя се прочу, откакто съумя да предложения премиера (по това време) Бойко Борисов да й гостува в светското предаване. Той не е давал сходни изявленията нито преди, нито по-късно. Междувременно става и дамата до Александър Сталийски, който през днешния ден към този момент й е брачен партньор и му ражда три деца. Към днешна дата тя даже не си спомня по кое време за пръв път се среща с Александър, с който години наред са другари и любовта посред им като че ли пламва внезапно.

 

Самата тя споделя, че доста желала дете, въпреки да си давала сметка, че когато се роди, няма да се трансформира в стопанка и ще продължи да работи. Въпреки това фамилията й остава преди всичко. Подчертава, че в случай че не можела да съчетава нещата, щяла да избере сина си.

Към днешна дата тя гледа три деца, само че и не стопира да работи. Към днешна дата е сполучлива бизнесдама, а светлините на прожекторите към този момент от дълго време не я притеглят.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР