Според лидера на Воля Веселин Марешки резултатите от вота в

...
Според лидера на Воля Веселин Марешки резултатите от вота в
Коментари Харесай

Лидерът на Воля: Промяната на Европейския съюз е в пълен ход

Според водача на " Воля " Веселин Марешки резултатите от вота в Бавария демонстрират, че смяната на Европейския съюз е в цялостен ход. Нашите сътрудници направиха исторически пробив, се показва в позиция, публикувана от партийния пресцентър.

За Марешки крахът на Християнсоциалния съюз (партньор на Ангела Меркел) на изборите в Бавария е логически след серия неверни политически решения, изключително политиките за мигрантите.

Резултатите в Германия демонстрират, че смяната на Европейски Съюз е в цялостен ход и ще има своята кулминационна точка на евроизборите следващата година през май. За да оцелее, с цел да запази старите европейски полезности и да подсигурява сигурността на жителите си, Европейски Съюз би трябвало коренно да се промени, счита той.

Поздравявам нашите европейски сътрудници от " Алтернатива за Германия " за големия триумф, написа още водачът на " Воля ".

Марешки показва, че патриотичните партии от Движението за Европа на нациите и свободата на всички места получават все по-голяма поддръжка, десните отслабват, а левите напълно се стопяват. Процесът от дълго време към този момент стартира в Италия, в Австрия. Надявам се този път България да не закъснее и да не върви след събитията, разяснява политикът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР