Според лидера на НФСБ Валери Симеонов няма драма и трагедия

...
Според лидера на НФСБ Валери Симеонов няма драма и трагедия
Коментари Харесай

Валери Симеонов: На територията на всяка държава става разчистване на сметки между големите атове

Според водача на НФСБ Валери Симеонов няма драма и покруса в наложената възбрана арбитър Андон Миталов да пътува до Съединени американски щати. Той уточни, че всяка страна има право да постанова ограничавания за влизане по нейни съображения, само че било забавно да се оповестят претекстовете, с цел да стане ясно дали нашата прокуратура би трябвало да се занимава с този арбитър.

„ Според мен има съображение за едно такова ограничаване, има съображение Висшият правосъден съвет, а за какво не и прокуратурата, да се занимае с този човек и да се откри отговор на въпроса за какво в действителност, откакто човек има обвиняване за шпионаж, е пускан да получи едни от най-високите награди на Съветския съюз “, разяснява Симеонов. Припомняме, че точно арбитър Андон Миталов пусна обвинявания за шпионаж Николай Малинов да пътува за Москва, с цел да получи медал от съветския президент.

Валери Симеонов добави, че тематиката се преекспонира и се прави опит „ да се направи значима вест едно ограничаване за влизане в Щатите “. На въпрос дали България не става терен за почистване на сметки сред Съединени американски щати и Русия, Симеонов разяснява, че това става на всички места.

„ На територията на всяка страна става почистване на сметки сред огромните атове, суперсилите. Нормално е да се прави това и у нас, както в Германия, в Унгария “, даде образец той. Симеонов уточни още, че корупция има на всички места и за жалост няма страна, която да е съумяла да я изкорени. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР