Според лидера на Български възход Стефан Янев вотът на недоверие

...
Според лидера на Български възход Стефан Янев вотът на недоверие
Коментари Харесай

Стефан Янев: Това правителство, когато и да си отиде все е закъсняло

Според водача на " Български напредък " Стефан Янев вотът на съмнение е обективен по доста връзки. " Достатъчно е несъответстващото поведениета на премиера последните две седмици. Изпълнителната власт е част от изборния развой, тъй че сега, в който хора от изпълнителната власт не са си изпълнили отговорностите – неотложно би трябвало да следва оставка ", сподели Янев в ефира на bTV.

По думите му не трябва да се внасят вотове на съмнение и да се желае оставката на държавното управление с лека ръка. " Това държавно управление е потвърдено неполезно. Друг е въпросът какво може да пристигна на негово място. Но това държавно управление, когато и да си отиде все е закъсняло ", съобщи Янев.

Той уточни, че било негов избор да назначи настоящия началник на ДАНС. Той го назначил въз основата на информацията, която разполагали все още.

" Овладяването на службите е в несъгласие с настояването ни за влизане в Шенген ", безапелационен бе някогашният министър председател.

" Българската войска има потребност от бойни бронирани машини ", сподели някогашният министър председател и боен министър. Според него няма значение дали се тези, които Народно събрание гласоподава. По-важно било отчитането на бойното изкуство и преценката до какъв брой тези машини може да работят с дронове.

" Важното е да дават отговор на условията, които са сложени от военните командири и мисля, че дават отговор ", сподели Янев.

" Независимо какво се купува, е закъсняло. Крайно време е да се върви в тази посока ", уточни той.

Янев разяснява, че партията му " Български напредък " е минала през три избора и има своите триумфи в регионални градове, общини и съществуването на общински съветници и кметове на кметства.

" Лукойл " през 2021 година заплати по-високи налози от предходни години. Не сме правили ангажименти или отстъпки. Просто приложихме закона ", уточни Янев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР