Според криминалистът Ботьо Ботев, най-вероятно убийството на Виктория е инцидентно,

...
Според криминалистът Ботьо Ботев, най-вероятно убийството на Виктория е инцидентно,
Коментари Харесай

Криминалист: Виктория Маринова е убита от психопат

Според криминалистът Ботьо Ботев, най-вероятно убийството на Виктория е случайно, а не планувано, съобщи бТВ.

„ Тук се касае до дейности инцидентни, брутални, нагли, които, в случай че се върна в предишното, са съпътствали съвсем всеки сходен случай. Имали сме случай, когато се хване причинителят и го питаш за какво по този начин – подвига плещи: „ Не знам, не помня нищо. Те изпадат в възторг, психологично заболяване”, спомня си Ботев.

По думите му половото принуждение с съдбовен край в множеството случаи е придружено с изключителна безочливост и грубост, даже подигравка. Мотивът на похищението е полов, а не обир, счита криминалистът.

Според него до съдбовния свършек се е стигнало поради желанието на причинителя да прикрие действието си – което евентуално ще се окаже, че не е първото му.

Според Ботев килърът е умопобъркан, само че малко евентуално психологично болен.

„ Практиката здравна споделя, че тези, които са наранени от по-стандартните форми на психологично заболяване правят дейности без да се прикриват. А тук има предумисъл, размисъл във връзка с прикриване на деянието”.

Топ криминалистът има вяра, че в случай че са употребявани оптимално първите часове след закононарушението, убийството на Виктория ще бъде разкрито.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР