Според Кремъл посещението на украинския президент Володимир Зеленски в България

...
Според Кремъл посещението на украинския президент Володимир Зеленски в България
Коментари Харесай

Песков от Кремъл размаха опорка: Киев прави всичко възможно, за да въвлече България в конфликта


Според Кремъл визитата на украинския президент Володимир Зеленски в България демонстрира, че Киев прави всичко допустимо, с цел да въвлече допустимо най-вече страни в спора, съобщи Ройтерс.

Прави усещане, че „ устата на Путин “ Дмитрий Песков употребява съвсем едно към едно опорката, която е обичана на Румен Радев и присъдружните му партии – че като оказваме помощ на защитаваща се от експанзия страна, ние в действителност сме войнолюбци и се въвличаме във война. Това, несъмнено, е парадокс по всички интернационалните закони и традиции, които Москва наруши и нарушава всеки ден в Украйна и на личната си територия.

Говорителят на Кремъл Песков разгласи, че полемики като тези, които Зеленски води в България, няма да повлияят в огромна степен на така наречен от Русия „ специфична военна интервенция “ в Украйна, както била показвала сегашната обстановка на фронтовата линия.

Сегашната обстановка на фронтовата линия обаче единствено демонстрира безсилието на съветската войска и дълбоката безнравственост в нейните редици. Макар и постепенно, Украйна напредва, а Русия се занимава с нуклеарен шантаж, като минира Запорожката АЕЦ. Трябва да напомним и че за година и половина съветската войска съумя да превземе единствено един регионален град – Херсон, след което избяга и от него, погната от ядосани украинци. За съпоставяне: наемните „ вагнеровци “ на Евгений Пригожин за 24 часа превзеха два регионални града – Ростов на Дон и Воронеж, които обаче, както знаем, не се намират в Украйна.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР