Според Корнелия Нинова БСП има възможност за победа на предстоящите

...
Според Корнелия Нинова БСП има възможност за победа на предстоящите
Коментари Харесай

Нинова чака победа за БСП на евровота

Според Корнелия Нинова Българска социалистическа партия има опция за победа на идните Европейски избори. В диалог с Иън Макникъл, политик от Лейбъристката партия, някогашен неин дълготраен общоприет секретар и член на Камарата на лордовете, двамата разискали по откритите въпроси за бъдещето на Европа, идните европейски избори и Брексит, оповестяват от Българска социалистическа партия.

Знам, че решението за Брексит е комплицирано, само че бихме желали във разновидностите, които обсъждате, да отбраните правата на българската общественост във Англия, декларирала Нинова. Двамата се обединили към общото изказване, че бедността нараства както на национално ниво - в България и Англия, по този начин и в целия свят, което разтваря необятно ножицата сред небогати и богати.

Нинова изтъкнала проблемите на България, свързани с приходите, неравенствата, опазването на здравето, корупционните практики с евросредства. Нашите евродепутати ще отстояват в бъдещия Европарламент идентичен стандарт в храните, идентични права на българите с тези на другите европейци, минимална европейска заплата и пенсия, младежка гаранция за работа на младежите, показала тя.

"Ние сме единствената партия с стратегия за европейските избори. За нас преди всичко е какво ще вършим там, по какъв начин ще отстояваме българския интерес. Искаме спор за Европа, само че няма с кого ", споделила още тя.

Корнелия Нинова разказала още за многото обиколки на Българска социалистическа партия в страната във връзка плана "Визия за България " и "Визия за Европа ".

Макникъл показал, че Българска социалистическа партия отиват по-далеч от множеството европейски социалистически партии с "Визия за България ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР