Според конспирациите от милиони години на земята живеят същества, които

...
Според конспирациите от милиони години на земята живеят същества, които
Коментари Харесай

Рептилите са сред нас! Ето как да ги разпознаете

Според конспирациите от милиони години на земята живеят същества, които наподобяват по едно и също време на хора и влечуги. Те имат люспеста кожа и туловище, което припомня тялото на гущери и игуани, само че в същото време се движат на два крайници и имат остроумен разсъдък. Срещат се в поверията, легендите и преданията на доста нации, въпреки и всеки от тях да ги назовава по друг метод.

С течение на времето външният тип на въпросните създания са се доближил оптимално до този на днешните индивиди, само че тяхната рептилска същина се е запазила. Именно тя се разисква в някои от известните тайни изказвания. Говори се, че по този начин наречените рептили от много време ръководят земята и са забъркани във всички значими събития, белязали човешката история.

Според някои конспиратори рептилите са далечни потомци на динозаврите, а други са на мнение, че те идват от друга планета. Всички обаче са единомислещи, че тези създания са съумели да се настанят по високите етажи на властта и ръководят безскрупулно света, обладани от лакомия.

Водейки се по устрема си за завземане на света, рептилите предизвикат войни и други катаклизми измежду хората, месят се в решенията на висшите институции. Именно те са тези, които диктуват разпоредбите в актуалния свят.

Има доста фигури от международния хайлайф, посочени за наследници на рептилите. Сред тях са Кралица Елизабет II, Барак Обама и други президенти, крале, крупни предприемачи.

Виж в галерията характерностите, по които съгласно конспираторите могат да бъдат разпознати по този начин наречените рептили.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР