Според класация на Consumer Reports, публикувана тази седмица, Model 3

...
Според класация на Consumer Reports, публикувана тази седмица, Model 3
Коментари Харесай

Най-доброто електрическо превозно средство е разкрито и това не е Tesla

Според ранглиста на Consumer Reports, оповестена тази седмица, Model 3 на производителя на електрически автомобили Tesla е изгубил короната си на най-хубав електрически автомобил, откакто я държеше в продължение на две години, от Ford Mustang Mach-E.

Сега Model 3 заема едвам трета позиция в класацията на електрическите автомобили, след Mach-E и Kia Niro. В класацията, която се основава на разнообразни фактори, в това число пътни проби и отчети за удовлетвореността на притежателите, обновената версия на Модел 3 е детронирана поради якия си волан, който се оказва сложен за потребление.

"Не се заблуждавайте, Model 3 към момента е превъзходен избор и Consumer Reports го предлага ", се споделя в отчета за класацията, в който се възхваляват технологиите на Tesla, дългият пробег и "впечатляващата мрежа за зареждане ".

"[Модел 3] дава чувство за шофиране, което е по-близко до това на високопроизводителен състезателен автомобил, в сравнение с седан. Но Mustang Mach-E е и доста състезателен, а също така е по-практичен и по-лесен за потребление. Освен това Ford е по-тих и се вози по-добре ", се показва в отчета. Неотдавнашните отчети за катастрофи също навредиха на класирането на Model 3, като накараха притежателите да се тормозят за надеждността на автомобила.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР