Според китайския календар 2023 г. е годината на Черния воден

...
Според китайския календар 2023 г. е годината на Черния воден
Коментари Харесай

Как да декорираме новогодишната елха, за да донесе в дома ни късмет, пари и любов

Според китайския календар 2023 година е годината на Черния воден заек. Специалисти поучават кои фън шуй украшения да изберете за новогодишната елха, с цел да привлечете шанс, пари и обич през цялата година.

Освен че украсява пространството и носи позитивна сила, елхата е обвързвана и със мощни страсти. Когато украсявате коледната елха със фамилията си, вие се свързвате, вършиме нещо дружно, изпълнено с наслада. За да привлечете шанс през новата година, фън шуй указва, че са ви нужни светлотюркоазени, сини и зелени топки. Можете също по този начин да я украсите с ярки светлини, с цел да привлечете внимание в дома и да извършите атмосферата в къщата допустимо най-празнична.

За да привлечете любовта, би трябвало да закачите подобаваща декорация на елхата. Това могат да бъдат снежнобели гълъби, патета или нежни розови сърца. Тези, които към този момент са намерили своето благополучие, би трябвало да закачат няколко бележки на коледната елха с пожелания и послания на обич и признателност един към различен.

За да привлечете пари през Новата година, фън шуй поучава да поставите борови шишарки. Те могат да бъдат украсени със златен или сребърен искра. За декорация са подобаващи и дребни шоколадови медальони в златно фолио.

Експертите по фън шуй оферират да поставите коледната елха обърната към дадена посока според от това какво желаете и очаквате от идната година:

- Изток (здраве и семейство)

- Югоизток (пари и изобилие)

- Юг (слава и репутация)

- Север (кариера)

- Център на дома (за сърдечни въпроси)

- Запад (творчество)

- Североизток (за доверие)

- Северозапад (за връзка и комуникация)

- Югозапад (за любов) /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР