Според китайския хороскоп идната 2023 г. ще премине под знака

...
Според китайския хороскоп идната 2023 г. ще премине под знака
Коментари Харесай

Ето как да помолите Черния Воден Заек да изпълни желанията ви през 2023 г.

Според китайския хороскоп идната 2023 година ще премине под знака на Черният Воден Заек. В някои източници идната година се загатва и като годината на Котката, само че любопитното е, че в китайски език те се изобразяват с един писмен знак и имат сходни характерности.

Добрата вест е, че 2023 година не дава обещание съществени разтърсвания, защото по природа заекът е сладко и привързано животно. Той може да ви донесе обич и фамилно благополучие, единствено би трябвало да знаете по какъв начин да го помолите вярно.



Как да поканите шанса в дома си?

Китайците считат заека за животно, което носи шанс на хората, по тази причина е чудесна концепция да си вземете вземете подобаващата дрънкулка, която да поставите на видно място в дома си. Препоръчително е да изберете фигурки със златен цвят или с изображение на монети и пари - по този метод можете да привлечете финансов шанс в дома си. Ако пък откриете заек, който държи морков в лапите си, тогава той би могъл да се трансформира в отличен амулет в бизнеса ви.

Ако сте сингъл и планирате през идната година да откриете своята половинка, заложете на фигурки с двойка, най-добре бял цвят. Препоръчително е да ги поставите на прозореца.

Ако пък желаете да измененията характера си и да станете малко по-щастливи и положителни през 2023 година, обърнете внимание на муцуната на животното. Тя би трябвало да наподобява отзивчива и приветлива, а също и да развеселява с външния си тип.

Какво да облечете?

Тъй като 2023 е годината на Черния Заек, астролозите поучават да отпразнувате Нова година в празнично черно, само че не забравяйте да добавите аксесоари, въодушевени от водата, като да вземем за пример да украсите тоалета си с железни и сребърни детайли или да добавите наследник искра под някаква форма.

Не забравяйте, че влизаме в двойна година на Заека (Котката), тъй че не се колебайте да носите облекла и в други нюанси: бяло, сиво, оранжево или кафяво, според от вероятните цветове на котката.



С кого да празнувате?

Заекът е знак на фамилното огнище, той доста цени фамилните връзки, тъй че, в случай че е допустимо, празнувайте празника в кръга на околните си хора и родственици. Тъй като това животно се опасява от мощни звуци, по-добре е да не организирате прекомерно шумни тържества, с цел да не изплашите Заека. Оставете фойерверките и пиратките за последващи години.

Как да украсите дома си?

Опитайте се да създадете най-естествената среда в дома си, сякащ сте покрай природата. Спрете се на зелените и бежовите нюанси, които се харесват Заека. По-добре се откажете от ярки и натрапчиви тонове, в първия случай на Заека ще му е неловко. Астролозите предлагат и да приберете всички останали животни от видните места в дома си, защото Заекът е много страхлив.



Какво би трябвало да сложите на масата си?

Опитайте се да отговорите на желанията освен на Заека, само че и на Котката. Добре е вашето меню да включва рибни и свински ястия, както и доста зеленчукови салати и плодови закуски. Не забравяйте да украсите масата със зелени или златни аксесоари, като поставите дрънкулка на Заек в центъра на масата.

Как да си пожелаете стремежи, тъй че те да се осъществен?

Напишете желанията си на лист хартия и по-късно го прочетете на глас няколко пъти. Важно е да се концентрирайте върху всяко малко нещо. Ако мечтаете да срещнете сродната си душа, опишете стремежи външен тип и качества, които са от огромно значение за вас. Ако пък желаете да си купите нова кола, посочете нейните марка, цвят и всички детайлности, които са значими за вас. Важното тук е да конкретизирате допустимо най-вече своите стремежи и да мислите за тях като че ли към този момент са се сбъднали.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР