Според картите Таро седмицата от 13 до 19 декември е

...
Според картите Таро седмицата от 13 до 19 декември е
Коментари Харесай

Карта таро за седмицата, 13 - 19 декември

Според картите Таро седмицата от 13 до 19 декември е интервал, в който е добре да обърнете внимание на дома и на околните си хора.

Понеделник – Осмица жезли

Това е картата, която се свързва с бързината. Тази сила може да се отнася до заобикалящата ви среда или до вашите дейности. Не се колебайте и се възползвайте от силата си, с цел да се приближите към задачата си. Но бъдете деликатни да не нараните близките с дейностите си.

Вторник - Тройка чаши

Насладете се на живота и пълнотата на битието си. Не забравяйте да благодарите на ориста за това, което ви е дала. Най-добре е да споделите тази наслада с обичаните си хора и другари. 

Картата може да значи и бурна наслада или предпочитание за прикриване на болката от близките. 

Сряда - Светът

Тази карта символизира успеха над личните недостатъци. Не робувайте на мимолетните си стремежи и пристрастености и ще откриете вътрешния баланс. Тази карта предвещава несъмнения триумф на замисленото, без значение от сферата на активност.

Четвъртък - Обесеният

Това е една от най-загадъчните и богати на асоциации карти. Енергията, към която сочи тази аркана, може да бъде рискова. Понякога се жертваме от възприятие за виновност и по лична воля влизаме в ролята на страдалец. 

В случая картата вещае нуждата от това да извършите избор.

Петък - Рицар жезли

Петък ще бъде сложен ден. Възможно е да попаднете в обстановка, в която пристрастеностите ще се окажат нагорещени до краен лимит. Не правете далечни проекти. Отделете време за околните си и за развлечение, с цел да се справите по-лесно със напрежението.

Събота - Луната

Арканата символизира две радикално разнообразни връзки към подсъзнанието. Ако се лутате и вършиме неточност на всяка крачка, пробвайте се най-сетне да си поставите цел. 

Неделя - Деветка пентакли

Наслаждавайте се на резултатите от упорития си труд. По-добре е на този ден да останете сами или да го прекарате в компанията на най-близките си хора.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР