Според Карл Юнг личностният тип INFJ е най-забележителният и най-рядък. Но

...
Според Карл Юнг личностният тип INFJ е най-забележителният и най-рядък.
Но
Коментари Харесай

Ако притежавате 4 или повече от тези черти, вие спадате към INFJ – най-редкия тип личност

Според Карл Юнг личностният вид INFJ е най-забележителният и най-рядък.

Но какво значи тази абревиатура? INFJ = Интроверт, Интуитивен, Чувстващ и Преценяващ.

Ако притежавате 4 или повече от чертите по-долу, то това значи, че и вие сте един от тези деликатни и рядко срещани хора.

1. Хора, които се концентрират върху значимите неща и не хабят силата си за всичко и всички. Когато ориста ги сложи на колене, те постоянно знаят по какъв начин да се изправят на крайници.

2. Хора, които са подготвени да работят интензивно за фантазиите си, тъй като знаят, че няма директни пътища към триумфа. Никога няма да ги видите да стоят със скръстени ръце.

3. Когато нещо се обърка и те търсят излаз (а от време на време даже когато всичко наподобява наред), такива хора постоянно се доверяват на интуицията си. Те се вслушват в гласа на душата си и най-често това е единствено в тяхна изгода.

4. Такива хора не имат вяра, че се нуждаят от доста другари и познати, с цел да бъдат значими или щастливи. Те са изцяло удовлетворени и от дребното, които имат... Но тези другари са им в действителност близки.

5. INFJ постоянно са емпати. Те в действителност усещат болката и отрицателните страсти на хората към тях, тъй като ги възприемат по същия метод, по който другите възприемат цветовете или миризмите. Между другото, това е една от аргументите, заради които те избират да прекарват свободното си време сами или с няколко определени другари - това им дава опция да се провиснал и да се възстановят.

6. Тяхната емпатия, вътрешен глас и други изострени сетива им дават много добра визия за това какво се случва в съзнанието на хората към тях. Те постоянно могат да схванат по кое време някой се пробва да ги излъже или по кое време е почтен с тях.

7. Това са хората, които са способни да показват във всички цветове един свят, друг от този, в който живеем. Сред тях има доста писатели и художници. Те не се опасяват да мислят ексцентрично и да осъществят концепциите си.

8. Такива хора не се стремят да бъдат водачи, само че в случай че на раменете им въпреки всичко падне такава отговорност, постоянно вървят напред и въодушевяват тези, които водят, със личния си образец.

9. Тези хора имат вяра, че една мисъл, сложена на хартия, се трансформира в освен това от мисъл. Затова постоянно стават писатели. Тъй като избират да прекарват свободното си време сами, това се трансформира в най-хубавия метод за тях да покажат на другите по какъв начин се усещат.

10. Такива хора не се стопират от проблемите. Вместо да изпаднат в суматоха и да вдигнат ръце, те събират волята си в пестник и стартират да търсят излаз от обстановката.

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР