Според Каракачанов със заканите си турският президент Реджеп Ердоган рискува

...
Според Каракачанов със заканите си турският президент Реджеп Ердоган рискува
Коментари Харесай

Каракачанов Току-Що Обяви Това, Заради Което Цялото Българско Правителство Трепереше!

Според Каракачанов със заканите си турският президент Реджеп Ердоган рискува да скъса дефинитивно връзките си с Европейския съюз.

" Не имам вяра той да пусне незаконните мигранти към Европа, тъй като това ще бъде краят на неговата власт ", добави военният министър.

Според Каракачанов по-сериозният проблем е, че в резултат на турската военна интервенция в Сирия хиляди джихадисти могат да избягат от кюрдските затвори. " Пред тях има две вероятности - едната е да се смесят с групи бежанци и да идват към Европа, което би заплашило сигурността на Европа, а другата огромна заплаха са тези джихадисти, в случай че се окажат на независимост, да се причислят към остатъците на Ислямска страна, още веднъж да се въоръжат и да стартира ескалация на спора в Сирия за следващ път ", сподели вицепремиерът Каракачанов.

" Договорът за създаване на новите многоцелеви патрулни кораби за Военноморските сили (ВМС) се чака да бъде подписан напролет на идната година. По моя неофициална информация, съвсем на 100% съм сигурен, че и трите компании ще предложат и двата кораба да се строят в България, защото при нас категорично изискване е най-малко един от двата. Защото моето разбиране е, че с изключение на да ремонтираме бойни кораби има компании в България, които строят кораби, само че е хубаво да стартираме да усвоим опцията ние да стартираме сами да си произвеждаме военноморски кораби за военноморския флот ", сподели още той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР