Според Журналистът Петър Волгин Русия е наш освободител и всички

...
Според Журналистът Петър Волгин Русия е наш освободител и всички
Коментари Харесай

Волгин и Коларова разпънаха Освобождението на България между Русия и Европа

Според Журналистът Петър Волгин Русия е наш избавител и всички бойци от други страни, взели участие в сраженията, са го правили от нейно име. Политологът Румяна Коларова счита, че Европа е събудила международното публично мнение и по този начин е съдействала за започване на войната.За това те спориха пред Българска национална телевизия.
Трябва да сме признателни на всички хора, които са помогнали за освобождението на България. Но България е освободена от Русия и хората, воювали, са го правили тъй като са били част от Русия, съобщи Петър Волгин.

Румяна Коларова счита, че въпреки ролята на Русия за Освобождението да е решаваща, бойци от разнообразни страни са взели участие в нейната войска, а Европа е събудила международното публично мнение и по този начин е съдействала за започване на войната и за основаването на независима българска страна. Тя прикани да се премисли ролята на националните знаци, които в огромната си част са свързани с Русия.

Двамата събеседници разясниха и въздействието на Европейски Съюз, Русия и Съединени американски щати върху България, като се съгласиха, че страната би трябвало да изхожда в връзките си със международните сили от позиции на националния си интерес.

По мотив строителството на нови газопроводи в Европа, Волгин съобщи, че Европа се нуждае от съветски газ, защото другите възможности са по-скъпи. Според него Европейски Съюз и Русия са заинтригувани от положителни връзки.

Националният интерес на България не е да е сред Европейски Съюз и Русия. Ние сме Европа, ние сме Европейски Съюз. А по този начин да мисли Европейския съюз, че да не го конфронтира, да не го изолира от едни несъмнено нужни запаси, които са преференциални. Единственият въпрос е каква е цената, на която ползваш тези запаси, сподели още Коларова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР