Според журито на конкурса Световна дамска кола на годината, в

...
Според журито на конкурса Световна дамска кола на годината, в
Коментари Харесай

Новата Fiesta е дамска кола на годината

Според журито на състезанието Световна дамска кола на годината, в което гласоподават единствено дами, новата Fiesta на Ford е безспорен победител в категорията " бюджетен автомобил ". До финала на състезанието са стигнали 10 модела, определени от общо 420. Журито, формирано от 24 експертни членове от 20 страни, е оценило, че в класа на дълго чаканата нова Fiesta няма по-добър избор от хечбека на Ford и той заслужава изцяло купата.
" Поздравяваме Ford за решителната победа на Fiesta - успех, в който не сме се съмнявали ", показа Санди Майре от журито на Световен дамски автомобил на годината. " Fiesta беше толкоз единомислеща номинация измежду членовете на журито, че се изкачи до високия клас с повече гласове от премиум модели като Aston Martin DB11 и Range Rover Velar. "

Победителите в Световен дамски автомобил на годината се избират по критериите сигурност, съответствие цена-качество, жанр, място за предпазване, уместно за деца, елементарно ръководство, екологичност и съблазън.

Изцяло новият Ford Fiesta е в продажба в Европа в отличителни версии, в това число стилната Fiesta Titanium, въодушевената от Ford Performance Fiesta ST-Line и изисканата Fiesta Vignale.

Модерните технологии на Fiesta в помощ на лидера включват системата за съгласуваност SYNC 3, усъвършенстваната система за Засичане на пешеходци, която предотвратява удари даже през нощта, и първия за Ford Активен паркинг помощник, който ползва спирачно изпитание при паркиране без ръце.

Най-новите мотори включват неведнъж награждавания 1.0-литров бензинов EcoBoost с до 140 к.с. и 1.5-литров дизелов TDCi с до 120 к.с.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР