Според източници наизданието в килията на Очите са предимно чужденци,

...
Според източници наизданието в килията на Очите са предимно чужденци,
Коментари Харесай

За Това Се Мълчи! Ето Какво Се Случва С Митьо Очите След Ареста!

Според източници наизданието в килията на Очите са най-вече чужденци, арестувани по обвинявания за най-различни тежки закононарушения, в това число и за тероризъм.

От управата на турския затвор изясняват, че нямало причина Димитър Желязков да бъде заключен в независима килия. Спрямо българския задържан се ползват всички правила, които са годни и за останалите заключени на " Малтепе ".

Митьо Очите получава храна три пъти дневно - на закуска, обяд и вечеря. От пандиза " Малтепе " прецизират, че институцията им предлага диетичен режим за всички арестанти, на които здравословното положение постанова да се хранят по избрани правила. Към момента Димитър Желязков не бил показал искания за особено меню, а приемал храна, предлагана по общия режим в пандиза, разкриват осведомени. По думите им зад високите стени на пандиза има лавка, от която всеки окошарен може да си набави артикули от първа нужда и пакетирани храни.

Димитър Желязков е минал наложителен медицински обзор, на какъвто се подлагали всички постъпващи арестанти, преди да бъдат настанени в общите килии. Както е известно, несебърският Ал Капоне има съществени здравословни недоволства, откакто бе надупчен с патрони и оцеля по знамение при престрелката с мутрите на кръвния си зложелател Божидар Кузманов - Божо Кравата в курорта Слънчев бряг преди две години. Оттогава Очите претърпя няколко интервенции на уретрата, както и лекуване у нас и в чужбина, в това число в истанбулска клиника. След играта на хирургическите ножове върху тялото му Очите върви със специфична торбичка, прикрепена към тялото, която подкрепя отделителната му система, написа Пик.

" За всички арестувани се поставят нужните медицински грижи според от положението им ", твърдят от управата на пандиза " Малтепе ". На разположение на арестуваните непрекъснато са две медицински сестри и доктор. Арестантите могат да употребяват и профилирана помощ от трима психолози, обществени служащи и педагог.

В зоната, която населява несебърският мафиот, са настанени над 1500 пандизчии. Над 1100 от тях са чужденци. Всички те са като в " Биг брат ", защото непрекъснато се следят от надзирателите посредством 324 охранителни камери. Техниката е ситуирана във всички килии, коридори, откритите пространства за разходка на пандизчиите. Един път в месеца пандизчиите имат право на персонално рандеву и три пъти на среща с близки, която се реализира през стъкло.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР