Според източници на Android Police, следващият смартфон на LG от

...
Според източници на Android Police, следващият смартфон на LG от
Коментари Харесай

LG ще прави телефон с 5 камери?



Според източници на Android Police, идващият смарт телефон на LG от серията V (най-вероятно V40 ThinQ) ще включва в себе си 5 камери! Внезапно Huawei P20 Pro стартира да наподобява много закостенял. Две от камерите на LG ще се намират в предната част на телефона и ще служат за 3D лицево различаване, а останалите три ще бъдат на гърба и ще оферират на потребителите разнообразни резултати - зуум, боке и други

Очаква се новият телефон да бъде уголемена версия на излезлия по-рано G7 ThinQ. В екрана ще има разрез, който става запазена марка на устройствата от 2018-а година, процесорът ще е Snapdragon 845, телефонът ще разполага и с обособен хардуерен бутон за извикване на Гугъл Assistant, а за аудиофилите ще има четириканален DAC за по-добро качество на звука.

По-ранни клюки твърдяха, че V40 че се появи в края на лятото или началото на есента. Въпросът е дали устройството ще бъде признато добре и дали LG ще успее да задържи потъването си. Компанията разми линията от флагшип телефони сред G и V сериите, а подобренията сред другите поколения са прекомерно дребни, с цел да убедят потребителите да сменят старите си устройства. Може би телефон с 5 камери ще е задоволително новаторски и атрактивен, с цел да даде малко въздух на корейците? Предстои да разберем.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР