Според източници Меган Маркъл се е обърнала към кралицата с

...
Според източници Меган Маркъл се е обърнала към кралицата с
Коментари Харесай

Кралицата не одобрява самостоятелността на Меган и Хари

Според източници Меган Маркъл се е обърнала към кралицата с молба да се отделят от делата на Бъкингамския замък изцяло, само че кралицата не утвърждава.

Скоро следва преместването на Меган и Хари в настрана жилище, където двамата ще бъдат по-отделени от делата на Бъкингамския замък. Заради това Маркъл се пробвала да обезпечи на себе си и на половинката си цялостна автономия. Но кралицата не утвърждава нейната концепция.

Маркъл желала да сътвори световен Съсекс бранд, на чието име да прави всичките си публични обществени каузи и отговорности. Така ще може да продължи настрана от двореца работата си като деятел и човеколюбец.

Кралицата обаче не утвърждава, подкрепяна от принц Чарлз, тъй като и двамата желаят новата двойка да прави делата си от името на цялото кралско семейство.

Междувременно от същите източници, които описаха за случая, оповестиха, че Меган мисли да направи още едно бебешко празненство. Този път то ще бъде в Англия и ще участват единствено шепа от най-близките й. Сред тях ще бъде и майка й, която не съумя да участва на празненството в Америка.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР