Според изследване сред 822 американци с моногамни връзки, в което

...
Според изследване сред 822 американци с моногамни връзки, в което
Коментари Харесай

Фантазията на модерното време - секс оргия

Според проучване измежду 822 американци с моногамни връзки, в което участниците дават отговор на въпроси за тяхната персона, и планове да ги осъществят, 1/3 от сътрудниците фантазират за полово отворени връзки с други двойки или сътрудници по едно и също време. От тази една трета множеството желаят да вземат участие в си най-малко един път в бъдещето, оповестява БГНЕС.
Учените я назовават " Фантазия на модерното време "
Проучване от 2016 година открива, че търсенията в интернет, свързани с (практика, предпочитание, или приемане на присъединяване в любовна връзка с повече от един човек едновременно, със единодушието и знанието на всички хора, от които се състои връзката – бел. прев.) и отворени връзки, са се нараснали доста от 2006 до 2015 година
 Проучване разкри след какъв брой време сексът в една връзка става неприятен Проучване разкри след какъв брой време сексът в една връзка става неприятен
Ново изследване разкрива по кое време сексът в една връзка доближава своя пик и по кое време стартира да става по-лош. Първите 6 месеца на една връзка са о...
Други данни за уговорени немоногамни връзки демонстрират: Смята се, че 4 до 5 % от хората са в отворени отношения; повече от 20 % са имали отворени връзки през живота си.
Резултатите от изследването демонстрират, че за 32,6% от участниците описанието на полово отворена връзка е част от обичаната им полова фикция за всички времена. Още по-изненадващо е, че 80% от тази една трета декларират, че желаят да осъществят фантазията си в бъдеще.
„ Интернет и малкия екран разпространяват такива взаимоотношения и те от ден на ден интригуват хората “, сподели ръководителят на проучването доктор Морс.
Официалната формулировка на полиаморията е интимни връзки с голям брой сътрудници със знанието и единодушието на всеки от тях. Тя се разграничава от полигамията по това, че връзките с трети страни не включват брак.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР