Според Иванов дори завръщането на Главчев начело на Сметната палата

...
Според Иванов дори завръщането на Главчев начело на Сметната палата
Коментари Харесай

Христо Иванов: Димитър Главчев показа неспособност да бъде незави...

Според Иванов даже завръщането на Главчев отпред на Сметната палата „ би било проблем, тъй като той не е самостоятелен и го е потвърдил с дейностите си “. 

 

" Имаме нов инструментариум за избор на кабинет, който е с избрана трудност, само че при почтеност и предпочитание да се ползва, може да реши проблемите - концентрацията на власт, позволяваща безотговорно ръководство във времена на рецесия ", сподели още съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България ".

 

Той напомни, че обединението е предложила по-прост вид - постоянното държавно управление да се преназначава като служебно, само че той не е бил признат. За него главният проблем сега е, че служебният министър председател Димитър Главчев не разискал плануваните промени в кабинета с Народното събрание.

 

И съобщи, че в обединението „ единни сме във всяко едно отношение по казуса и в нуждата да използван идващия пакет промени и кадрови промени в съглашението “. 

 

" Необходим е баланс в обстановка на рецесия, с цел да се проведат почтени и по безпристрастен метод избори. Нито Радев, нито Главчев, нито огромна част от политическите сили не схващат, че би трябвало да се търси този баланс. ", добави Иванов.

 

Според Христо Иванов президентът е провел формално консултациите за сформиране на длъжностен кабинет и по тази причина  ПП-ДБ са напуснали.

 

„ Президентът споделя, че прави съвещания, само че „ нямам пълномощия да разясня министрите “. И позволява в състава на този длъжностен кабинет представител на прокуратурата, в случай, че това е органът, който се пробва интензивно да води акция против плана на Закона за Съдебната власт. Защо за външния може, а за вътрешния не може – тъй като от вътрешния зависи провеждането на избори “, попита Христо Иванов.

 

Лидерът на „ Да, България “ съобщи, че „ в случай че основният секретар Живко Коцев е позволил нещо, от това което му се вменява - несъответствуващи връзки и метод на живот, дарове или връзки с някакви хора от контрабандни канали, той ще дава отговор пред съда “.

 

„ Нашият проблем е фундаментален, всичко това почна да се вади след началото на акцията. Защо до момента не бяха извадени компроматите? То се вади по метод, който ясно припомня селективно изтичане на протоколи от прокуратурата “, уточни Иванов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР