Според италианската полиция три големи мафиотски синдиката все по-дълбоко се

...
Според италианската полиция три големи мафиотски синдиката все по-дълбоко се
Коментари Харесай

Рим попада все повече в обсега на действие на 3 италиански мафиотски синдиката

Според италианската полиция три огромни мафиотски синдиката все по-дълбоко се внедряват в стопанската система на Рим, от време на време сътрудничейки си за по-голяма успеваемост, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Шестмесечният отчет на националната Дирекция за следствие против мафията (ДРМ) съдържа тъмен разбор за това по какъв начин сицилианската мафия, неаполитанската Камора и калабрийската Ндрангета влагат противозаконни облаги най-вече в римски хотели, заведения за хранене и магазини, постоянно в съучастничество с юристи и счетоводители.

Анализаторите на дирекцията настояват, че мафиотите от трите незаконни синдиката, основани в Южна Италия, се откриват и се прикриват в гъстонаселени квартали на Рим. Според отчета нарушителите постоянно основават компании, ръководени от квалифицирани експерти, с цел да се доберат до публични поръчки. Докладът предизвестява за способността на мафиотите да корумпират държавни чиновници.

Освен това през вчерашния ден полицията заяви, че подозира локалните управляващи в Рим и мафиоти в сговор за рекетиране на улични търговци за позволение да търгуват наоколо до огромни туристически обекти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР