Според информацията от изданието, Boeing официално ще представи констатациите си

...
Според информацията от изданието, Boeing официално ще представи констатациите си
Коментари Харесай

Boeing с реформи след катастрофите със 737 MAX

Според информацията от изданието, Boeing публично ще показа констатациите си на комисията, която изследва типовете промени в сигурността. В продължение на пет месеца членовете на комисията интервюираха чиновници на Boeing, ръководителите от други самолетни компании и специалисти по сигурността, с цел да подобрят надеждността на самолетите.

Въз основа на резултатите от вътрешното следствие, компанията възнамерява да сътвори екип от експерти, които да управляват осъществяването на дилемите от разнообразни отдели и да организират пълностоен продан на информация сред тях.

Освен това Boeing ще промени процеса на създаване на пилотски кабини за бъдещите самолети, с цел да дават отговор на условията за „ новото потомство водачи, някои от които нямат задоволително опит “.

Концернът също по този начин ще принуди инженерите да рапортуват за създаването на новите модели самолети на основния инженер, а не на ръководителите, виновни за плана. Според мнението на източника, тази промяна ще забави процеса на основаване на нови самолети, само че ще помогне за унищожаване на проблемите на стадия на разработка.

През последната година в света са регистрирани две въздушни произшествия, включващи Boeing 737 MAX, като в тях са починали 346 души. Последната злополука стана на 10 март в Етиопия. Самолет се разруши шест минути след излитането от летището в Адис Абеба. Всички 157 души на борда починаха. Сред жертвите на злополуката са жители на 33 страни.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР