Според информацията от адвоката Димитър Марковски, Адриан Антонов, който е

...
Според информацията от адвоката Димитър Марковски, Адриан Антонов, който е
Коментари Харесай

Шофьорът, помел Явор и Ани на пешеходна пътека, излиза на свобода

Според информацията от юриста Димитър Марковски, Адриан Антонов, който е виновен за гибелта на Ани и Явор на бул. " Сливница ", ще изиска от съда да бъде освободен. Марковски към този момент работи върху правенето на съответните документи.

Вътрешен източник разкрива също, че преди няколко дни Адриан дал нови показания пред проверяващите.

Съгласно закона за непредумишлено ликвидиране, интервал на престой в ареста може да бъде до два месеца, заради което е евентуално съдиите да решат да освободят неопитния водач до разглеждане на делото под " подписка " или с " парична гаранция ". Чистото му правосъдно минало и позитивните характерности евентуално ще оказват помощ за смяна на тежката му мярка за неотклонение. Впоследствие съдът ще би трябвало да реши дали да го върне зад решетките.

Допълнително, новите показания на Адриан имат за цел да оказват помощ за разяснение на ролята на другия автомобил, който участвал на мястото на нещастието и по първична информация го е заслепил.

Загиналите, Ани и Явор, бяха пометени от Адриан Антонов, каращ с висока скорост и доста дребен опит зад кормилото. В момента на случая той имал шофьорска брошура единствено от три месеца.

Адриан блъсна Явор и Ани на пешеходна пътека през нощта на 8 май. В резултат на удара тялото на Явор било изхвърлено на разстояние от 300 метра. Полицията удостовери, че Явор не е бил под въздействие на алкохол или опиати, откакто направиха проби.

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: адриан антонов катастрофа птп Сливница Явор и Ани пешеходна пътека съд адвокат Димитър Марковски
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР