Според информацията, основният бизнес на Вълев е да зарибява млади

...
Според информацията, основният бизнес на Вълев е да зарибява млади
Коментари Харесай

Скандален сигнал: Динко от Ямбол е сводник и изпечен мошеник!?

Според информацията, главният бизнес на Вълев е да зарибява млади девойки сред 18 и 20 години, които той принуждава да проституират в Свиленград, а след това, към този момент ошлайфани отпътуват на витрините в Амстердам. Всеки месец Бозавия пътува до Свиленград и Амстердам, където му се регистрират пари. Негов чиновник на име Стойко е връзката с труженичките. В момента за него работят четири девойки в Свиленград и шест в Холандия, които генерират доходи сред 150 – 200 хиляди лева месечно.

Много девойки са подавали тъжби за побой и склоняване към проституция, само че жалбите изчезват. Освен това Вълев съумява да се докопа до дами, които имат финансови благоприятни условия, след което се възползва от тях, снима ги и ги изнудва за пари.

Най–новото му занятие е грабежи на камиони.



Когато камион катастрофира, по случайност или шанс постоянно той е пръв на местопоризшествието. Ако водачът е починал–стоката за стотици хиляди левове се обира и по-късно се продава. За последната година Вълев е тарашил над 50 камиона.

Във всеки един град, където има КАТ, Динко Вълев има взаимозависимост със чиновници, на които заплаща сред 1000-2000 лева с цел да го уведомят за ПТП. Най–големите му грабежи са на Рижкия Проход и на Прохода на Републиката. Има голям брой досъдебни производства против „ незнаен причинител “, а причинителят е той. Ако водачът е жив, Динко го прибира в базата си и желае от непознатите компании 20 000 евро, което е безбожна цена. Има доста тъжби на молдовски и турски превозвачи, които остават в чекмеджетата на доближените му служители на реда. Ваня Щерева - началник на проверяващите служители на реда в Ямбол е топлата му връзка, която пази гърба му и крие закононарушенията

Интересна детайлност е, че компанията ма Динко „ Бозав “ ЕООД, от 2017 година се води на загуба и действително не работи, надлежно не заплаща и лев налози. Тогава от кое място са парите му, парцелите и колите за 50 бона, които той кара?

Преди година, откакто почива шефът на полицията в Ямбол, за негов заместител е назначен Евгени Иванов. По това време Динко кара без брошура, защото му е отнета. Полицаят Евгени Иванов събира храброст и смъква номерата на колата му. Тогава Вълев употребява връзките си и не след дълго Иванов е изхвърлен от системата на Министерство на вътрешните работи. Според Динко това му е коствало 100 бона, само че бил удовлетворен, че се е справил с врага си.

Динко е очевидец по доста знакови каузи, само че в това време е причинител на голям брой побои над възрастни, инцидентни хора, които са подавали сигнали против него. Подобно на другите му закононарушения и тези биват потулвани. Преди месец пребива 60-годишен мъж от с. Стара река, само че и тук досъдебното произвеждане потъва вдън земя.

На Динко Вълев се преписват и голям брой палежи, измежду които погребалната организация на камбоджанец, с който Бозавия влиза в спор.

Динко живее отвън всички правила и закони. В базата му работят чернокожи и хора с ментални увреждания за 10 лева дневно, а думи като обществени осигуровки са непознати за Вълев и подчинените му.

„ Всички изложени обстоятелства могат да бъдат елементарно тествани. Прокуратурата би трябвало да ревизира изнесените данни и да стартира следствие против селския дерибей, който поради незаконната си активност не трябва да остава безнаказан “, споделя осведоменият с аферите на Динко Вълев.

Той се снабди с известност около акциите си за цивилен арести на незаконни мигранти в пика на бежанската вълна през 2016-а година и даже влезе в новините на всички централни медии. Лично Бойко Борисов го похвали за „ подвизите “ му на границата. Оказа се обаче, че мигрантите са били бити и ограбвани от Динко, а славата му на „ народен воин “ бързо се изпари.

През годините той е задържан по доста сигнали за подбудителство към дискриминация, принуждение и ненавист, учредени на националност и етническа принадлежност, побой над съграждани и негови чиновници, само че до момента няма никакви сигнали, че е бил наказван.

Имаше интервал в живота на Динко, когато той се изявяваше като медийна звезда и плейбой, постоянно се появяваше на гъзарски празненства, само че и това е в предишното. От връзката си с моделката Весела, Вълев има щерка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР