Според информация на Тема Спорт, ръководството на Ботев (Пловдив) е

...
Според информация на Тема Спорт, ръководството на Ботев (Пловдив) е
Коментари Харесай

Ботев ще подсилва защитата през зимата

Според информация на " Тема Спорт ", управлението на Ботев (Пловдив) е трансформирало в приоритет намирането на централен бранител през зимата, откакто старши треньорът - Николай Киров няколко пъти съобщи, че го тормозят позволените голове от " канарчетата ".

" Жълто-черните " за малко да сдадат Купата на България, откакто втородивизионния Царско село се оказа по-сериозен противник от предстоящото, а мачът даже влезе в продължения, след които Ботев излезе като победител с 4:3.

 Николай Киров: Притесняват ме позволените три гола
Николай Киров: Притесняват ме позволените три гола

" Тежък мач "

В момента пловдивчани разполагат с трима футболисти за този пост, а за дуела с " царете " Пламен Димов бе осъден, поради което като двойка централни бранители действаха Радослав Терзиев и Кристиан Димитров.

Опция за нов защитник е Даниел Цветков, само че българския Роналдо реши да влезе в предаването " Вип Брадър ", поради което ще може да се причисли към Ботев чак през зимата, поради което Киров търси други варианти.

Изданието добавя, че наставникът към този момент е набелязал състезател от България и един от чужбина, само че имената им към момента се пазят в загадка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР