Според информация на някои медии наскоро се е провела тайна

...
Според информация на някои медии наскоро се е провела тайна
Коментари Харесай

Обменът с Тайра: Петата колона в Кремъл нанася удар по цялата спецоперация

Според информация на някои медии неотдавна се е провела загадка замяна на една от най-одиозните фигури на „ Азов “* (забранен в Русия), хваната в Мариупол - снайперистът с позивна Тайра, за един от нашите. За тези, които не са осведомени: Тайра е палач и садист, знак на трансцендентния нацистки вампиризъм.

Смятам, че това нанесе същински удар, както върху моралното и психическото положение на съюзническите ни сили, по този начин и върху цялата многомилионна войска от съветски патриоти в тила. Милиони руснаци са възмутени. Цяла нацистка Украйна се радва.

„ Това е по-лошо от закононарушение – това е неточност “, споделя един път френският външен министър Талейран. Мисля, че размяната на Тайра е по едно и също време закононарушение и неточност, събрана в едно.

Нека да преминем през всички точки на това грандиозно самопоражение, както политологът Сергей Марков назова този акт.

Младоженците на гибелта “. Украинска версия

Юлия Паевская (позивна Тайра) е жив знак на нацисткия полк Азов.

" Азов " е един тип модерна версия на дивизиите на Секретен сътрудник. И то в рисковата им форма. Тук се е събрала цялата сган на към този момент нездравото и изумено от нацисти украинско общество. Банда гневни и въоръжени садисти с съветска кръв по ръцете, чак до лактите.

По време на Великата отечествена война имаше единствено тридесет и осем такива дивизии - от шестстотин, смазани от Червената войска на Източния фронт.

Деветнадесет от тези тридесет и осем дивизии бяха непосредствено немски. Останалите са интернационалните, в които са били събрали всички нечовеци на света – от французите до албанците. Последни умират бойците от френската Секретен сътрудник дивизия " Шарлеман ", които пазят Райхстага.

Както знаете, есесовците не са били пленявани. От тридесет и осемте Зондеркомандо-та, нито един човек не е бил взет в плен. Във всеки случай формалната статистика не регистрира никакви. Да, те самите не са се предавали. Есесовците назоваха себе си " ухажори на гибелта ". И с леснота загиваха в борба.

" Азов " се предадоха. От тях не се получиха „ ухажори”. Ако по свирепост и садизъм те по нищо не отстъпваха на тези бойци от Зондеркомандо-тата на Източния фронт, то по неотстъпчивост и мощ на духа те се оказаха очевидно по-слаби.

Те подвигнаха ръцете си, когато бяха ощипани. Дори се съгласяват на доживотна присъда. Вчерашните садисти през днешния ден са подготвени да живеят в плен и на колене. Уж…

Тайра, в лагера на украинските нацисти, заема особено място. Тя беше знак на върколак в женска форма. Дори до момента в който бягаше, тя сподели зверската си природа. След като се сблъска с кола с мирни бежанци, в която имаше семейство с две деца, тя простреля родителите от упор.

Тогава тя наредила на децата да споделят на пунктовете, че тя им е майка. В противоположен случай, заплашила ги, че ще ги простреля сама. Но още на първия контролно-пропускателен пункт те се натъкнаха на опитни хора от милициите, които сами имат дребни деца.

Бойците от милицията виждат страха в детските очи. Най-възрастният, който към този момент има внуци, взима децата на ръце и си потегля с тях. Половин час дядото приказва с тях. И схваща истината.

Тайра незабавно е взета и предадена в ръцете на локалните чекисти.

Би било по-добре да я бяха простреляли незабавно. Имали са такова предпочитание....

Последствия и резултати

Какви са психическите, военните и политическите последствия от този продан? Много. И кое от кое по-лошо от другото.

Първо. Нанесен е сериозен удар върху морала и мотивацията на съюзническите сили. Има известно размиване на задачата на интервенцията. А това обективно отсрочва успеха ни за неопределен срок.

Защо тогава е всичко? - пита се войник от Пенза, който води война в Донбас. " Защо се бием и умираме? "

Защо всички тези жертви? За да освободят убийците, които ловувахме толкоз дълго? Днес освободихте Тайра от плен, а кого ще освободите на следващия ден? Може би английските наемници, наказани на гибел? Сталин отхвърли да размени сина си за фелдмаршал Паулус, а вие разменихте тази садистка.

И апропо, за кого разменихте този дявол на гибелта? Не е ли за Медведчук? И кой съответно даде тази заповед? Име, фамилия, бащино име, служба? Ще бъде ли държан виновен този човек за това, което е направил? Путин знаеше ли за това?

Или може би не е имало замяна и Зеленски ловко блъфира, с цел да подкопае духа на съветското общество?

Тогава ни покажете жива Тайра, седяща в пандиза в Донецк. Покажете ни този жив знак на убийството на руснаци, мърдаща на койката.

Някои специалисти настояват, че в действителност не се е случило нищо извънредно. Те разменят за някого килърът на съветската журналистка Надежда Савченко, именитата Надя. И след това нищо, светът не се е обърнал с главата надолу. Не, шегувате се, братко. Ситуацията е радикално друга.

По това време в Украйна не са провеждани огромни специфични интервенции. Нямало е такава взаимна мъка. Руската войска не е взела участие в интервенцията.

Нямаше я и Алея на ангелите - сектор от гробището в Донецк, предназначен за деца, починали от обстрел. И децата в съветските детски градини не са писали писма на „ съветския боец, воюващ в Украйна “. Светът беше друг. Но след 24 февруари той се промени необратимо. Както се промени след 22 юни 1941 година

Но някои в Кремъл и покрайнините му си останаха същите. И те предадоха садистка и килърка на руснаци на нацисткия режим...

Тайра и Тонка

По време на войната военнопрестъпникът Тонка Картечарката (в светския живот Антонина Макарова) служи при германците. Класическият първообраз на Тайра. Тя разстрелва повече от хиляда и петстотин партизани и цивилни. Убити най-вече с картечница. Търсена е съвсем половин век. Но по-късно я намират и я разстрелват.

Представяте ли да беше разменена Тонка Картечарката за някой си там? Аз не. Но Тайра беше разменена, без да се гледа.

Сред нас - негодование. Сред тях - тържествуване

В Русия даже не си показват какво тържествуване и яд царят в този момент в формалния Киев. Зеленски и компанията изпаднаха в кокаинова полуда и се сляха с Тайра в бурния възторг на празника на живота.

Сега тя ще бъде носена на ръце из целия Киев, обсипана с цветя, похвали, осанна и похвали. Скоро, евентуално, в Киев ще кръстят улица в нейна чест.

В същото време украинската войска също ще разпери криле. Вдъхновените укронацисти ще стартират да се бият с още по-голяма гняв. Това значи, че още стотици наши момчета ще загинат поради това изменничество.

Виждайки избавената Тайра, нови млади животни ще влязат в новия " Азов ", който ще убие още стотици наши хора.

Или може би тъкмо това искахте, господа велики изменници?

„ В дни като тези, без значение дали ви харесва или не, се усещате като второразрядна власт с лице надолу в пръстта “, написа политическият анализатор Сергей Марков по своя ефирен канал.

По-добре не думайте.

* Изображения на шеврони на батальон „ Азов “, приет за екстремистки с решение на Фрунзенския областен съд на Владимир от 30 ноември 2015 година и включен във Федералния лист на екстремистките материали под т. 3269.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР