Според информация, която се появи преди няколко седмици и изненада

...
Според информация, която се появи преди няколко седмици и изненада
Коментари Харесай

Samsung също може да спре да продава смартфоните си със зарядно

Според информация, която се появи преди няколко седмици и изненада софтуерния свят, Apple е на път да сътвори нов тренд, като не включи някои от нормалните аксесоари в кутията на идния iPhone 12, в това число захранващ адаптер, с цел да задържи цената на смарт телефона по-ниска. Изглежда, че в този момент Samsung също преглежда сходна тактика за бъдещите си флагшип телефони. Това съобщи Softpedia.

Макар решението на Apple да наподобява изненадващо на пръв взор, в последна сметка може да има известна логичност зад него. Преобладаващата част от бъдещите притежатели на iPhone 12 най-вероятно към този момент са част от екосистемата на компанията и имат зарядно устройство, съвместимо с новите модели. Останалите пък имат опцията да го закупят настрана против 29 $.

Явно обаче Samsung също утвърждава тази тактика и в този момент обмисля сходен метод за бъдещите си топ модели. Доклад на южнокорейски медии разкрива, че компанията изследва въпроса, без да прибързва с взимането на решение дали да отстрани захранващия адаптер от кутията на новите си смарт телефони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР