Според информациите гражданинът на южната ни съседка е пуснат веднага

...
Според информациите гражданинът на южната ни съседка е пуснат веднага
Коментари Харесай

Залавянето Му Не Беше Случайно! Вижте Кой Предаде Митьо Очите!

Според информациите жителят на южната ни съседка е пуснат незабавно след арестите на Митьо Очите, метресата му Илина, заместник-шефа на общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, някогашният народен представител от Движение за права и свободи Несрин Узун, двама техни водачи и охранител. Истанбулските уеб сайтове оповестяват още, че арестуваният дружно с българите турски жител е освободен от правосъден надзор.

Димитър Желязков е откаран в пандиза Малтепе, където ще остане да чака делото му за екстрадиция в България. Бенчев и останалите задържани стремително са ескортирани до границата и предадени на българските управляващи. Причината за незабавното извеждане на Илина, двамата политици и личния състав им, е, че съгласно тамошните управляващи те заплашват националната сигурност на Турция. Чужденците нямат място на територията на страната, откакто се движат в компанията на търсен от Интерпол, който локални медии назовават „ Бащата на българската мафия “.
Турските медии не изключват вероятността въпросният локален гражданин да е бил „ ухо “ на локалните разследващи служби. Не се изключва и опцията това да е човек, който да движи лекуването на Митьо Очите в Истанбул.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР