Според хороскопа кой знак е по-лесно да преживее обида и

...
Според хороскопа кой знак е по-лесно да преживее обида и
Коментари Харесай

Водолеят е винаги прав, Девата събира компромати: Кои знаци от зодиака са най-обидчиви?

Според хороскопа кой знак е по-лесно да преживее засегнатост и какво да вършиме, в случай че инцидентно сте обидили някого? Тук ще намерите отговори на тези въпроси.

12-о място - Овен

Почетното последно място е за Овен, който по принцип не може да бъде афектиран. Така или другояче не е нужно да се пробвате да обидите безобидния Овен: в случай че някой не може да бъде афектиран, това въобще не значи, че не може да се ядоса.

11-о място - Стрелец

Стрелците имат същия огнен характер като Овен, само че природата е в действителност гигантска. Да обидиш Стрелец, е безусловно безсмислено упражнение и също така не е доста здравословно.

10-о място - Близнаци

Близнаците в хороскопа на докачливите получават едвам десето място. Всъщност Близнаците в никакъв случай не се наскърбяват. Не им пука, имайте поради.

9-о място - Водолей

Опитът да обидите Водолея е безмислено. Водолеят постоянно знае главното за себе си: той постоянно е прав.

8-о място - Козирог

Осмо място заемат Козирозите – хора, които нямат време да се занимават с тези нелепости: афектирани, от позиция на Козирог, тези, които нямат какво повече да вършат. Козирогът може да бъде доста засегнат, в случай че знаете по какъв начин: единственото му едва място е рецензията. И можете да го нараните единствено един път: откакто критикувате Козирога, по-късно няма да сте към него.

7-о място - Скорпион

Внимание, рисков миг: Скорпионите рядко се наскърбяват, само че с такава скорост и толкоз добре ориентирани, че норвежкият тим по биатлон може безшумно да се спотаи в ъгъла и да плаче от злоба. И ето какво е изключително ужасно: Скорпионите изповядват правилото „ Обиждат се на околните, само че слагат другите на тяхно място “.

6-о място - Везни

Почетното централно място е на Везните - те са докачливи или към момента не са доста. Везните са извънредно, необикновено, извънредно докачливи. Всяко повърхностно придвижване, което всички други знаци въобще няма да виждат, Везните незабавно ще го одобряват персонално и ще бъдат смъртно афектирани.

5-о място – Дева
Искате ли хората да са като отворена книга за вас? Ето по какъв начин да ги “четете ”
Всеизвестен факт е че получаваме 55% информация посредством невербалната връзка. Мимики, жестове и други придвижвания на тялото смъкват маскит...
Прочети повече
Девите са в положение да преглътнат съвсем всяка засегнатост и да се преструват, че нищо изключително не се е случило. На останалите, които имат неблагоразумието да се опитат да обидят Девата, Девата незабавно ще запише имената им и ще стартира да събира компрометиращи доказателства, да учи уязвимостите и да пресмята подобаващия миг за възмездие.

4-то място - Лъв

Лъвовете, които могат да бъдат смъртно афектирани. Проблемът е, че репутацията не разрешава на Лъва да изрази тази засегнатост, тъй като не е кралска работа да се обиждаш от всевъзможни.

3-то място - Телец

Телецът постоянно ще откри защо да се обиди: да вземем за пример, още веднъж не е оценен задоволително или не му се обръща нужното внимание. Като цяло Телецът обича да се наскърбява, и знае по какъв начин.
Любимото кафе разкрива характера
Любопитен факт е, че освен невербалните знаци, държанието, зодията и визията ви могат да разкрият характера ви, само че и изборът на кафе...
Прочети повече
2-ро място - Риби

Сребърният орден отива при Рибката - хора, които могат изцяло независимо да се наскърбяват. Никога повече не обиждайте императрицата Риба.

1-во място - Рак

Почетното първо място и златният орден отиват при Раците - най-докачливите хора на света. Злият и безчувствен свят на Рака във всеки един миг може да се нареже на юфка с метафоричните си нокти. Черупката е нужна за Рака, тъй че там, криейки се от всички, да отвори вратата към тайната стая. Там те се скриват, изгубени в мрака и размишляват: кой им е споделил нещо неверно, кой го е погледнал изкривено...

Превод:cosmo.ru

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР