Според главния изпълнителен директор на CryptoQuant Ки Йън Джу, Биткойн

...
Според главния изпълнителен директор на CryptoQuant Ки Йън Джу, Биткойн
Коментари Харесай

Биткойн китовете са натрупали BTC за близо $3 милиарда в рамките на ден

Според основния изпълнителен шеф на CryptoQuant Ки Йън Джу, Биткойн (BTC) китовете са акумулирали токени на стойност почти $3 милиарда единствено в границите на 24-часов прозорец.

Джу разгласи придобиването на десетки хиляди BTC от тези авторитетни вложители, което демонстрира покачвания интерес към флагманската криптовалута.

За да получи тези прозрения, Джу употребява филтрите за търсене на CryptoQuant, като се концентрира върху китовете на водещата криптовалута, всеки от които има най-малко 100 BTC, участвайки в транзакции в границите на 24-часов интервал и изключвайки централизирана борса (CEX) или портфейли на миньори.

Джу разясни, че този скок в интензивността на китовете не е обвързван с неотдавнашното утвърждение на Биткойн ETF от Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC) през януари.

По-рано Джу акцентира появяването на по-нови крипто китове, характеризиращи се с притежания от най-малко 1,000 BTC със междинна възраст на монетата под 155 дни. Тези вложители са натрупали съвсем двойно количество BTC спрямо дълготрайните вложители, които държат най-малко 1,000 BTC със междинна възраст на монетата от 155 дни или повече.

Джу приписва тази смяна на прехвърлянето на по-стари BTC токени към нови притежатели, което съответствува със междинния % на инертност на Биткойн, достигащ 13-годишен връх.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР