Според германското издание Шпигел боеприпасите, взривени преди 7 години в

...
Според германското издание Шпигел боеприпасите, взривени преди 7 години в
Коментари Харесай

Шпигел: Взривените в Чехия боеприпаси са били стари и бракувани

Според немското издание " Шпигел " боеприпасите, взривени преди 7 години в Чехия и принадлежащи на българския оръжеен търговец Емилиян Гебрев, са били остарели и бракувани, предава . Гебрев отхвърля, че мунициите са били предопределени за Украйна. Складът бил употребен за остарели боеприпаси от времето на Варшавския контракт, които не били предопределени за продажба.

Гебрев показва, че не знае дали има директна връзка сред гърмежите и атентата против него. Нашата компания принадлежи към най-големите производители на едрокалибрени боеприпаси в Европа. Тя е в националния лист с предприятия, които са от огромно значение за отбраната на страната ни и нашите съдружници. Този бизнес е доста строго следен и контролиран. Не можем да създадем и крачка без утвърждението на държавното управление - декларира Гебреб пред списанието.

Заради абсурда с възможна интервенция на съветските служби във гърмежите в Чехия, Прага и Москва взаимно изгониха десетки дипломати на другата страна, а Русия разгласи Чехия за неприятелска страна.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР