Според ГЕРБ магистралите са най-важното нещо, заради което хората трябва

...
Според ГЕРБ магистралите са най-важното нещо, заради което хората трябва
Коментари Харесай

Ненков, ГЕРБ: Хората оценяват магистралите. БСП много ги е яд, че превърнахме България в европейска държава

Според ГЕРБ автомагистралите са най-важното нещо, поради което хората би трябвало да гласоподават за тях.

Хората правят оценка автомагистралите, всичко останало е едно огромно двуличие

Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Александър Ненков по време на дебата по Закона за публичните поръчки на второ четене, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Когато има обществени поръчки, няма корупция ли? Това ли се пробвате да обясните. Няма злоупотреби? Разбира се, че има. Това по никакъв метод не анулира концепцията за ин хаус възлагането. Напротив, има си проверяващи органи. Тези органи са тези, които би трябвало да открият дали има корупция или няма. Няма по какъв начин да се бием в гърдите, че на всички места всичко е прелестно ", сподели още Ненков.

Той обърна внимание, че " кучето е заровено " в пътищата, които ГЕРБ са построили.

" Те не са наши. Ние не сме казвали, че са нашите. Това са магистрали и инфраструктурни обекти, било то жп, те са за хората. Те са за това да може да се развива бизнесът,да има повече работни места ", добави още депутатът от ГЕРБ.

Българска социалистическа партия доста ги е гняв, че за 10 години България замязя на една относително развита европейска страна. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Александър Ненков от парламентарната естрада. Народните представители преглеждат на второ четене промени в Закона за публичните поръчки.

" Спомена се по какъв начин по времето на комунизма какъв брой се е строяло. Да, Тодор Живков си е направил автомагистрала до Ботевград. И аз си припомням като дете и като студент по какъв начин пътувах до Бургас 7-8 часа. Имаше един от Чирпан нататък като тръгнеш с едни тапи ", добави още Ненков.

Той уточни, че не има вяра на Българска социалистическа партия, че ще се оправят по-добре не тъй като са им съперници, а тъй като си спомня какво са оставили след себе си.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР