Според Гарет Солоуей, главен пазарен стратег на InTheMoneyStocks.com, се предвижда

...
Според Гарет Солоуей, главен пазарен стратег на InTheMoneyStocks.com, се предвижда
Коментари Харесай

Ралито на Биткойн може да е краткотрайно: Експерт прогнозира значителен спад

Според Гарет Солоуей, основен пазарен пълководец на InTheMoneyStocks.com, се планува Биткойн (BTC) да претърпи спад в цената си до под $13,000 преди ново рали, макар че е спечелил над 70% през тази година и сега се търгува на равнища от към $28,400.

Тази прогноза идва на фона на неотдавнашните банкови банкрути в Съединени американски щати на Silvergate Bank , Silicon Valley Bank, Signature Bank и придобиването на Credit Suisse от UBS.

Солоуей допуска, че вложителите изтеглят средствата си от банките и влагат в Биткойн, което способства за неотдавнашното му рали, само че със стабилизирането на финансовата система, цената на Биткойн ще спадне, като през 2023 година може да доближи едвам $9,000.

Солоуей също по този начин акцентира, че в предишното цената на Биткойн се е движила в синхрон с фондовия пазар в интервали на икономическа криза.

Въпреки това той изрази позитивна дълготрайна вероятност за капацитета на Биткойн за напредък, макар сегашния си кратковременен скептицизъм. Солоуей има вяра, че Биткойн в последна сметка ще се възвърне и ще продължи по траекторията си на напредък.


 


Стратегът вярно предвижда дъното на Биткойн през 2021 година и има две десетилетия професионален опит в търговията, което го прави почитан глас в промишлеността.

Той допуска, че продължаващата банкова рецесия и евентуалната ликвидация на фондовия пазар ще доведат до първичен спад на цената на Биткойн, само че в последна сметка тя ще се възвърне и ще продължи траекторията си на напредък в дълготраен проект.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР