Според гадателката там живеят високоенергийни същества, които са много напреднали

...
Според гадателката там живеят високоенергийни същества, които са много напреднали
Коментари Харесай

Има Една Единствена Зодия, Която Ванга Е Поставила Над Всички Други! Благословени Са Представителите На

Според гадателката там живеят високоенергийни същества, които са доста напреднали и развики като разсъдък – отбелязва изданието. Те са създали на осем места във Вселената биологичен живот като нашия – посели са го. Две от тези планети са се самоунищожили. Сега е напът това да се случи и с нашата. А другите 5, споделяше Ванга, са се развили възходящо – отишли са доста напред и те са тези, които ни посещават съгласно нея “ думите са на приятелката на Ванга – журналистката Богомила Косатева.

Жената се познавала с Ванга, откакто взела изявление от нея за кино лентата на режисьора Стилиян Иванов.
„ Но Ванга споделяше, че представителите на извънземния разсъдък са доста разнообразни. Казвала ми е, че са оставили следи от своите визити тук. Има една канара в Петрич – в никакъв случай не съумях да схвана цялата история на тази канара, – за която се твърди, че по време на пролетното и есенното равноденствие се отваря междина в нея и оттова излиза особена светлина. Много пъти съм питала Ванга за тази канара, само че та не ми сподели, не пожела да ми каже. И въпреки всичко загатна, че е като холограм и че всеки може да я види. А в случай че отида там по точните ти инструкции, питах я, а тя: „ Не е толкоз просто. Трябва да си се въздържала от сексуален живот, да си постила, да си се пречистила и качила вибрациите на духа си доста по-високо. Тогава ще видиш смяната в скалата “ – споделя през днешния ден Богомила Косатева.

Според нея пророчицата е била безапелационна, че в миналото в древността хората са можели да летят, да пращат мисли и да четат мисли досега, в който са прояли месо. И тогава тези качества са закърнели у индивида. Защото яденето на месо намалило мощно вибрациите му.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР