Според Фернандо Алонсо прекратяването на партньорството с Хонда и новата

...
Според Фернандо Алонсо прекратяването на партньорството с Хонда и новата
Коментари Харесай

Алонсо очаква Макларън да се върнат на върха с двигателите Рено

Според Фернандо Алонсо прекратяването на партньорството с Хонда и новата случка с моторите на Рено ще донесат доста триумфи за тима на Макларън още със започването на сезон 2018. Двукратният международен първенец чака последните три мъчителни години да бъдат забравени бързо и великият английски тим да се върне още веднъж на върха. Ако Фернандо се окаже прав, то испанецът ще може още веднъж най-малко да мечтае за чаканата към този момент повече от десетилетие трета международна купа.

"Играта към този момент е изцяло друга за нас. Всички в тима имаме вяра, че можем да бъдем изцяло конкурентни на водачите още тази година с мощността, която ще ни дадат новите мотори на Рено. Така се надявам бързо да забравим последните три доста тежки и мъчителни години с Хонда за всички в Макларън ", окуражен е Фернандо.

"Подготовката на новия болид наподобява обещаваща. Вече нещата вървят по-добре от предходната година, а има още елементи за изчистване. Със сигурност настройката на всички е изцяло друга и е доста зареждащо да видиш религия в очите на хората ", приключи оптимистично испанецът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР