Според феновете на Левски от Тръст Синя България единственото лечение

...
Според феновете на Левски от Тръст Синя България единственото лечение
Коментари Харесай

Тръст Синя България: Лечението за Левски е акционерно дружество

Според почитателите на Левски от Тръст " Синя България " единственото лекуване за тима е клубът да стане акционерно сдружение. Само по този начин ще се подсигурява присъединяване им във вземането на решения за тима и ще се преодолее моделът на " бащицата ". Това стана ясно от присъединяване на Никола Генов и Момчил Лазаров от тръста.
Фактите все още са, че акциите на Левски са джиросани на Бойко Борисов от досегашния притежател Георги Попов. Факт е и, че Бойко Борисов не е подал заявление в сдружението да се легитимира като притежател и до момента в който това не стане, това джиро няма стойност. Така че във връзка с сдружението действителна смяна на собствеността няма, разяснява Момчил Лазаров.
Чувстваме се разочаровани от тази подигравка с нашия клуб. Организацията ни от години декларира, че Левски е пленник на политически игри. Всъщност нашата организация е основана, с цел да прекъснем модела на „ бащицата “. Ситуацията сега е същата – нашият притежател има проблеми, има проблеми и клуба, съобщи Никола Генов.
Тодор Батков: Схемата с бащицата не може да продължава за " Левски "
Според Лазаров в последните 2 месеца и повече в действителност не фенските организации, а самите почитатели бяха единствените, които са издържали Левски, въпреки и с лимитирани средства. Ако се реши въпросът по съответен метод и задкулисието би се решило, което съгласно нас с предаването на акциите, би се решило. Та тогава с реклама и благодарение на почитателите можем да вдигнем на крайници клуба, сподели още той.
Фенските благоприятни условия сигурно не стигат за поддържането на 25 млн. лева бюджет и на този тим сега. Всъщност не знам дали има клуб, който се устоя от почитателите – само че имаме образец за клубове в Германия, където почитателите имат глас при ръководството. Едно акционерно сдружение би решило казуса, и дало гаранции за ръководството на клуба. Това ще бъде едно положително начало най-малко клубът ни да излезе от този модел, добави и Генов.
Феновете показаха единогласие, че са съгласни даже да стигнат до аматьорска лига, само че да завършат шампионата и да вдигнат клубът на крайници. Левски има бъдеще, сподели Генов и призна, че те също носят виновност за положението на клуба сега.
Всички носим виновност, тъй като допуснахме клубът ни да се употребява за разменна монета, сподели Генов, а Лазаров добави: " Истината е, че Левски се употребява за лост от хора във високите етажи на властта. Какъв и за какво– не знам. "
Дали е припознаят Тити Папазов за собствен притежател, в случай че това се стане, Генов разяснява: Акционерното сдружение е най-хубавото лекуване. Аз  не съм видял Тити Папазов да е показал визия за бъдещето на Левски.
Тити Папазов: Божков се опита да използва Левски, с цел да злепостави Борисов
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР