Според Фън Шуй , трябва да имате ред у дома

...
Според Фън Шуй , трябва да имате ред у дома
Коментари Харесай

Просто го поставете някъде в дома си, за да привлечете пари и положителна енергия


Според Фън Шуй, би трябвало да имате ред вкъщи и не е нужно да натрупвате ъглите и да събирате ненужни неща. Трябва да извършите място за нови и красиви неща в живота си.  С този трик ще привлечете пари в дома, а също и позитивна сила.

Имате потребност от това:

- две шепи ориз - 2 стъклени бутилки или буркани, които ще пандизите

- 6 зърна черен пипер

Просто сложете тези съставки в стъклените съдове, които ще поставите някъде в дома си.

Сменяйте ориза на няколко дни.

 

И още:
Фън шуй за здраве, обич и пари
 

За да е по-ефективно използването на  фън шуй , преди да преместим каквото и да е в сходство със препоръките на техниката, трябва  да оставим осем зърна ориз за едно денонощие до вратата на стаята , в която ще вършим фън шуй.

Трябва добре да помислим кои две сфери от живота ни се нуждаят най-вече от активиране. Някои фън шуй експерти поучават да не активираме по едно и също време повече от два бранша.

Най-често пожелаваме на себе си и близките здраве, обич и пари. Ето какво може да създадем във всеки обособен случай:

За да ни върви в любовта:
в случай че живеем в едностайно жилище, хладилникът не би трябвало да се слага в зоната на брака, която се намира в дясно диагонално, гледайки от входната врата. В противоположен случай връзките в фамилията ще охладнеят. Компромисен вид е слагането на планински кристал в този бранш.За активиране на бранша на брака, би трябвало да сложим в тази област  цвете с червени цветове в бяла саксия .За повече мъдрост във взаимоотношенията е добре в региона на мъдростта и знанието /намираща се в левия ъгъл, гледайки от вратата на стаята / да поставим  фамилна фотография .Когато желаеме да притеглим нова обич, би трябвало да сложим спалнята по този начин, че пространството от двете страни да е свободно и еднообразно необятно. /Това е целесъобразно и за повече естетика във взаимоотношенията ни с непрекъснатия партньор/  В спалнята би трябвало да има и двойка фигурки, примерно лебеди, склонили глава един към различен. Друг метод е слагането на снимка, на която присъстваме дружно с колегата си.
За здраве:
Поставете  Бамбук на щастието  в тази зона.От персонален опит мога да кажа, че слагането на  рисунки на децата , на които са изобразени всички членове на фамилията, работят благотворно на здравето на всички... А и на настроението. Купа с плодове , сложена в този бранш или на масата, работи благотворно и носи обилие в фамилията.Не знам какво ще кажат фън шуй експертите във връзка смесването на китайска техника с християнството, само че моята икона е ситуирана в този бранш.
Да поговорим малко за зоната на просперитета / парите:
Тук е мястото за  сбирката от слончета , които би трябвало да са сложени с тил към вратата.Може да се сложи съд с стеснен отвор и необятно дъно, в който да се съхраняват разнообразни скъпоценности и пари.В този бранш е добре да присъства  цвете с овални листа  като марантата да вземем за пример. Така, както вирее цветето ви, по този начин ще виреят при вас и парите, настояват фън шуй експертите.
Фън шуй експертите отреждат особено място на  саморъчно направените предмети . Винаги при опция и поставяйте предмети, които сте създали сами. Вижте нашите оферти за предмети, които можете да изработите сами.

И в умозаключение, не се придържайте строго към каквито и да било правила. Разчитайте по-скоро на интуицията си. Ще се учудите какъв брой постоянно се случва да сте ползвали фън шуй без изобщо да разберете по тази причина.

За написването на публикацията са употребявани материали от „ Фън Шуй за 5 минути ” на Селена Самърс и Интернет.

Гергана Коджабашийска, beauty.fashion.bg

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР