Според експерти от различни страни, след около половин век представителките

...
Според експерти от различни страни, след около половин век представителките
Коментари Харесай

Учени установиха как ще изглеждат жените след 50 г.

Според специалисти от разнообразни страни, след към половин век представителките на нежния пол ще си наподобяват. Но по какво?

Външният тип на дамите след половин век ще претърпи забележими промени, написа jenata.blitz.bg. До това умозаключение стигна ученият Стивън Стърнс от Йейлския университет. Резултатите от проучването са оповестени в списанието Proceedings of the National Academy of Sciences.

Колегите на Стърнс от университета в Хелзинки показват, че привлекателните дами са по-склонни да раждат хубави деца и те, ставайки майки, не престават тази наклонност. Всяка година броят на красивите дами се усилва, за разлика при мъжете. Според специалистът обаче характерностите на външния тип на хората от бъдещето ще се разграничават от сегашните стандарти за хубост.

И по този начин, ученият има вяра, че 50 години по-късно дамите ще бъдат много по-ниски и по-пълни. Изследователите отдават това на обстоятелството, че в този момент дамите с такива параметри са по-склонни да раждат поколение в съпоставяне със слабите и високи дами.

Учените се съгласяват, че в бъдеще дамите ще станат сходни една на друга посредством асимилация и имиграция. А елементи като лунички, сини и зелени очи ще са необичайност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР