Според експерта д-р Изабел Шакар червеното вино е най-лошият алкохол

...
Според експерта д-р Изабел Шакар червеното вино е най-лошият алкохол
Коментари Харесай

Червеното вино е най-лошият алкохол за кожата и претоварва черния дроб

Според специалиста доктор Изабел Шакар аленото вино е най-лошият алкохол за кожата на лицето на дамите, изключително в случай че страдат от розацея, написа в. "Метро ".

Алкохолът работи съдоразширително. Поради тази причина лицето в допълнение се зачервява и подпухва. Захарта в аленото вино претрупва черния дроб. Той от своя страна или я трансформира в мазнини, или я изпраща още веднъж в кръвообращението. Същото важи и за коктейлите, съдържащи доста захар. В тях доста постоянно се смесват сиропи и плодови сокове, които се отразяват прекомерно зле на кожата. Коктейлите могат да провокират разваляне на тургора и появяването на акне.

Според доктор Шакал, с цел да имат хубаво лице, дамите би трябвало да заобикалят използването на бира, уиски и ром. А за идеална кожа е най-добре изобщо да не се допират до алкохол.

А в случай че въпреки всичко решат да изпият по някоя и друга чашка, би трябвало да залагат на допустимо най-чистите спиртни питиета. Те не съдържат нездравословни добавки и се придвижват най-бързо в организма, като провокират по-малко провали на клетките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР