Според едно старо поверие, ако човек иска да разбере какво

...
Според едно старо поверие, ако човек иска да разбере какво
Коментари Харесай

Какво означава, ако четеш насън

Според едно остаряло вярване, в случай че човек желае да разбере какво му следва в бъдеще, би трябвало да постави книга под главата си и да преспи една вечер с нея. Според друго поверие пък този обред оказва помощ за по-бързото асимилиране на нови познания. Какво обаче можем да кажем за сънищата, в които виждаме книги и четем?

В идващите редове ще разберете по какъв начин да тълкувате сънищата, в които четете. Ето какво значи, в случай че четете насън!

Ако сънувате, че четете книга, ще научите скъпа информация. Ако пък четете вестник, следва ви да научите някаква загадка. Ако вестта е неприятна, очаквайте да чуете злословия по собствен адрес.

Ако в съня си виждате текст, само че не успявате да осмислите написаното, ви следва да навлезете в прочувствена дупка. Събития от сегашното ще ви накарат да се почувствате в задънена улица.

На непознат език четете ли в съня си, следва ви да се сдобиете с ново скъпо умеене. Възможно е да започнете и нова работа.

Ако разлиствате и четете книга насън, в действителния живот ще ви споходи огромно благополучие. Ако с изключение на текст виждате в съня си и картинки, ви предстоят доста радостни мигове, пътувания и занимания с другари.

Ако видите в съня си детска брошура, вие или някой от околните ви ще се снабди с бебе.

 Книги насън

Присъни ли ви се четящ човек, ще спечелите умен другар. Ако пък някой ви чете на вас, в действителността ще получите скъп съвет.

Сънувате ли, че четете на глас, предстоят ви огромни триумфи, за които ще разказвате с голямо удовлетворение.

Ако в съня си видите някакви драсканици, които не успявате да разчетете, очаквайте компликации по пътя си. Обърнете внимание кой е създателят на написаното, тъй като неприятностите ще са свързани по някакъв метод точно с този човек.

Четете ли дружно с различен човек, чака ви общо бъдеще с това лице.

Ако в съня си видите някогашен сътрудник да чете пред вас, знайте, че този човек има неизказани планове. Може би още таи сантиментални усеща и скоро ще ви потърси, с цел да ви ги разкрие.

Картичка с сантиментално обръщение четете ли насън, очаквайте скришен почитател да ви се разкрие. Ако картичката е бяла и сте обвързани, очаквайте предложение за брак или взаимно общуване.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР