Според едно проучване, жените прекарват около 3 години от живота

...
Според едно проучване, жените прекарват около 3 години от живота
Коментари Харесай

Готварски трикове, които ще направят живота ви по-лесен

Според едно изследване, дамите прекарват към 3 години от живота си в готвене. Поради тази причина, всяка стопанка би трябвало да прочете тези трикове, които пестят време и старания. Ето по какъв начин елементарно и бързо да приготвяте обичаните си храни:

1. Как да извършите съвършено кръгло яйце

За да извършите съвършено кръгло яйце, нарежете една глава лук на пръстени, поставете един от пръстените в тиган и счупете яйце вътре. Лукът няма да разреши на яйцето да се разтече в тигана.

2. Как да извършите вкусни шишчета бързо

Приготвянето на шишчета може да бъде доста постепенно. Затова вземете едно огромно парче месо, забодете шишчетата на равни дистанции. Разрежете месото по дължина и след това по широчина. Вашите шишчета са подготвени!

3. Карамелени ребра

Предварително сварете ребрата в Кока Кола, с цел да станат сладки. След това ги запечете на скара за по 4-5 минути от всяка страна, с цел да се появи карамел.

4. Прост трик за белене на яйца

Преди да сварите яйцата, направете дребна дупка в черупката благодарение на игла. Това ще ви помогне да обелите яйцата по-лесно по-късно.

5. Как да извършите съвършена торта

За да извършите тортата идеално гладка, потапяйте шпатулата в гореща вода, преди да заглаждате глазурата.

6. Как да сготвите доста яйца по едно и също време

Ако нямате доста време или би трябвало да сготвите доста яйца бързо, поставете ги на мокра забрадка и ги поставете във фурната за 30 минути.

7. Направете вкусна закуска за 5 минути
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР