Според едно от последните проучвания на Vouchercloud, Дания държи първенството

...
Според едно от последните проучвания на Vouchercloud, Дания държи първенството
Коментари Харесай

Дания, коронавирусът, изолацията и скокът в продажбите на секс играчки

Според едно от последните изследвания на Vouchercloud, Дания държи шампионата в интернет по търсене с основни думи (в словосъчетание) " секс играчки ". Очевидно неслучайно.

Сега датчаните удостоверяват освен че търсят въпросното комбиниране от думи в Гугъл, а и че подхващат идната стъпка - като си купуват въпросните секс атрибути. Според Reuters продажбите на секс играчки в Дания са се удвоили, несъмнено откакто се е наложило хората да си стоят вкъщи.

По време на интервала на изолираност трафикът на най-големия уебсайт за секс играчки Eroti.dk се е утроил, в съпоставяне със същия интервал предходната година. Според Матилде Маковски, която е притежател на най-големия профилиран секс магазин в Дания - Sinful, продажбите са се удвоили още през първата седмица на възбраната за излизане.

Матилде Маковски споделя, че е щастлива освен тъй като има повече продажби, а и тъй като прави положително в тези сложни времена, когато хората се усещат уязвими. Всеки ден магазинът ѝ изпраща по пощата към 1500 колета. Те обаче не са единствено за клиенти от Дания, а и за хора от Норвегия, Швеция и Финландия.

Никак не е неочакван фактът, че най-вече се търсят секс игри и играчки за двойки, които по време на изолираност явно се пробват да запълнят свободното време с малко полово многообразие и с някоя нова палавщина в спалнята. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР