Според древните вярвания, има най-различни ритуали за привличане на късмет

...
Според древните вярвания, има най-различни ритуали за привличане на късмет
Коментари Харесай

С това в портмонето ще привличате парите като магнит

Според античните вярвания, има най-различни ритуали за привличане на шанс и пари. Хората имат вяра в тях и ги извършват. С един от тях е обвързван дафиновият лист, чийто цвят се свързва с силата на парите, а ароматът му ги притегля. Обикновено съхраняваме парите си в портмоне, ето за какво хората предлагат тъкмо там да поставите и дафинов лист.

 Сложете тези 6 неща в портмонето си и ще имате шанс Сложете тези 6 неща в портмонето си и ще имате шанс
Казват, че шансът обича квалифицираните. С задоволително познания и усърдие може да накарате събитията да работят във ваша изгода. Но и...

Смята се, че в случай че го извършите, неотложно ще започнете да притегляте парите към себе си. Разбира се, има характерни неща, които би трябвало да се създадат, с цел да бъде ритуалът сполучлив.

Първо, би трябвало да изберете равен и здрав дафинов лист, без никакви вреди. Освен това портмонето ви би трябвало да бъде в зелен, черен или кафяв цвят. Добре е да бъде нов и кожен или да бъде направен от различен натурален материал. Трябва да го почистите – в него не е целесъобразно да има остарели касови бележки и непотребни листчета, махнете и всички кредитни карди, на които дължите пари. Банковите карти би трябвало наложително да имат някакви пари вътре. Почистете портмонето от фотоси и всевъзможни неща, които могат да пресечен силата на парите и да ѝ попречат да пристигна при вас.

При подреждането на парите е значимо най-големите да бъдат най-отзад, а по-дребните начело. Трябва да бъдат гладки, изпънати, здрави – по този начин показвате позитивното си отношение към парите.
За да извършите ритуала за пари с дафинов лист, ще ви би трябвало етерично масло от мента или портокал, както и алена салфетка.

Вземете в ръце три дафинови листа и леко ги потъркайте в ръце, с цел да задействате силата. Върху тях капнете няколко капки масло по желание. Сложете ги в салфетката, сгънете я деликатно и я поставете в портфейла си. Докато го вършиме, изречете думите: „ Пари до пари, разцвет до разцвет “. Този обред се прави по време на възходяща луна, тъй че следете етапите ѝ. Да знаете, че понякога ще се наложи да подменяте дафиновия лист, защото ароматът на маслото изчезва, а това понижава паричния поток. 
 Как да изберете съвършения мъжки портфейл? Как да изберете съвършения мъжки портфейл?
За мъжете изборът на портфейл е персонално прекарване и опция да изразите своята характерност и да се отдадете на усета си. Портфейл...

Този обред води началото си от дълбока античност, когато хората са считали, че дафиновият лист притегля благополучието и шанса. В Древна Гърция той е бил знак на смелостта, постоянството и успеха. Този елементарен за осъществяване обред може да ви помогне да привлечете парите на своя страна и в своя портфейл. Нищо не губите, в случай че опитате, изключително в случай че по всевъзможен метод пробвате да печелите и пестите пари, само че те все не ви стигат. Доверете се на силата на природата и по-точно на дафиновия лист.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР